Libnet.ro
UNICEF

16:00

Este TRAGEDIA momentului! A fost gasit spanzurat de un copac! Doliu in Romania

B1 B1,
Este TRAGEDIA momentului! A fost gasit spanzurat de un copac! Doliu in Romania

Un barbat in varsta de 59 de ani din municipiul Deva a fost gasit spanzurat de un copac la marginea localitatii Soimus. Politistii au identificat persoana decedata, stabilind ca este vorba despre un. continuă pe B1

Un barbat a fost gasit spanzurat de un copac, la marginea localitatii

Un barbat din municipiul Deva a fost gasit spanzurat de un copac la marginea localitatii Soimus. Victima avea 59 de ani.

Tragedie in Deva! A fost gasit spanzurat de un copac

Un barbat de 59 de ani din Deva a fost gasit spanzurat de un copac la marginea localitatii Soimus. Trupul neinsufletit al acestuia va fi dus la morga in vederea efectuarii.

SOCANT: Un baiat de 12 a fost gasit SPANZURAT in spatele curtii! Copilul era DEPENDENT de ALCOOL (FOTO)

Caz halucinant in Mehedinti, unde un baiat de numai 12 ani, care era si dependent de alcool, s-a spanzurat in spatele curtii. Copilul a baut prin sat toata ziua, iar gestul necugetat l-ar fi facut dupa.

Trupul decapitat al unui adolescent de 16 ani a fost gasit intr-o fantana. Politistii iau in calcul si sinuciderea, dar si crima

Descoperire horror intr-un sat din judetul Botosani. Trupul decapitat al unui adolescent, disparut de aproape o luna si jumatate, a fost gasit intr-o fantana dezafectata din satul Stauceni. Anchetatorii iau in calcul si varianta sinuciderii dar si cea a unei crime.

TRAGEDIA MOMENTULUI! inca o mare legenda a murit! Familia a confirmat vestea cumplita

Rosa Bouglione, marea legenda a circului francez a decedat duminica, la varsta de 107 de ani. Anuntul tragic a fost facut de catre familia ei. Pana pe 26 august, ea a ramas regina incontestabila a circului.

LOVITURA pentru SEBASTIAN GHITA! Este decizia momentului in JUSTITIE! Cererea de revocare a arestarii preventive a fost RESPINSA

Cererea fostului parlamentar Sebastian Ghita de revocare a masurii arestarii preventive a fost respinsa marti de magistratii Sectiei Penale a Tribunalului Prahova. Prin incheierea pronuntata de Sectia.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )