Libnet.ro
UNICEF

22:45

SOCANT: Un baiat de 12 a fost gasit SPANZURAT in spatele curtii! Copilul era DEPENDENT de ALCOOL (FOTO)

B1 B1,
SOCANT: Un baiat de 12 a fost gasit SPANZURAT in spatele curtii! Copilul era DEPENDENT de ALCOOL (FOTO)

Caz halucinant in Mehedinti, unde un baiat de numai 12 ani, care era si dependent de alcool, s-a spanzurat in spatele curtii. Copilul a baut prin sat toata ziua, iar gestul necugetat l-ar fi facut dupa. continuă pe B1

Copilul de 12 ani ani cautat de pompieri a fost gasit inecat in raul Siret

Copilul in varsta de 12 ani care a disparut miercuri in localitatea Sendreni a fost gasit, joi, inecat in raul Siret, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU).

Trupul decapitat al unui adolescent de 16 ani a fost gasit intr-o fantana. Politistii iau in calcul si sinuciderea, dar si crima

Descoperire horror intr-un sat din judetul Botosani. Trupul decapitat al unui adolescent, disparut de aproape o luna si jumatate, a fost gasit intr-o fantana dezafectata din satul Stauceni. Anchetatorii iau in calcul si varianta sinuciderii dar si cea a unei crime.

Descoperire MACABRA in Botosani! A fost gasit mort intr-o fantana...

Un adolescent din comuna Stauceni, Botosani, in varsta de 16 ani, a fost gasit mort, joi, intr-o fantana. Copilul, crescut de niste vecini dupa ce mama sa a plecat la munca in strainatate, iar tatal.

Descoperire MACABRA! A fost gasit mort intr-o ferma abandonata

Un roman, in varsta de 55 de ani, a fost descoperit mort, marti, la Roma, cartierul Ponte di Nonna, in incinta unei ferme abandonate. Trupul neinsufletit a fost gasit de un trecator, rezident in.

Ce TRAGEDIE! Medicii au facut anuntul trist, dupa ce acesta a fost gasit scuipand sange: Din pacate e vorba de indragitul nea Marin, de la Antena 1...

In aceasta dimineata, nea Marin a oferit un interviu emotionant despre cum arata viata lui dincolo de filmari si spectacolele de muzica populara pe care le organizeaza si la care face show. Marturisirile.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )