Libnet.ro
UNICEF

14:45

Este unul din cei mai influenti oameni din lume. Dar daca l-ai vedea pe strada, nici nu te-ai uita la el

Antena3 Antena3,
Este unul din cei mai influenti oameni din lume. Dar daca l-ai vedea pe strada, nici nu te-ai uita la el

Esentele tari se afla in sticle mici. La fel putem spune si despre oameni. Suntem inconjurati de atat de multe persoane care nu reprezinta un model pentru noi, incat atunci cand minti stralucite ies la. continuă pe Antena3

ADPM Special! Ei sunt cei mai inteligenti oameni ai planetei!

Sa judeci cat de inteligenta este o persoana poate fi o chestiune foarte subeictiva. Are scorul la un test de IQ de-a face cu desteptaciunea? Sau poate ca inteligenta sa masoara in realizarile unui om? Continue reading .

Faze tari: Recorduri sexuale inedite. Ilie Nastase, printre cei mai iubareti oameni ai planetei; Culmea norocului! Un tablou cumparat cu 50 de dolari din targ de o americanca s-ar putea dovedi un Renoir; Ce motiv incredibil a invocat! A divortat de nevast

O fata de 13 ani a furat masina fratelui si a condus 1. 300 de kilometri pentru a-si intalni iubirea. Elizabeth Annette Robinson, o fetita in varsta de 13 ani din statul american Texas, i-a furat masina fratelui. Apa fluviului Yangtze din China a devenit rosie ca sangele. Yangtze, cel mai mare fluviu din China, care curge prin mijlocul orasului Chongquing, a capatat, in mod misterios, o culoare rosie.

B1 TV, peste unul dintre cei mai importanti competitori pe durata intregului weekend

B1 TV a depasit, intreg weekendul trecut, Realitatea TV, unul dintre principalii competitori, in Prime Time, conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media. in Prime Time intervalul orar.

Mesajul obscen ascuns intr-una din cele mai celebre picturi. Vreme de un secol nimeni nu si-a dat seama

In Marea Britanie este considerat unul din cei mai mari pictori, iar tablourile sale sunt privite si admirate de sute de mii de oameni anual, in galeriile de arta. Pictura Isabella, facuta in 1848 de artistul.

Mii de oameni evacuati din cauza eruptiilor.

Vulcanul San Cristobal, din nord-vestul statului Nicaragua, a intrat in activitate sambata dupa trei explozii puternice insotite de eruptii de cenusa, iar autoritatile au ordonat evacuarea a 3. 000 de persoane, relateaza AFP, preluat de Mediafax. Televiziunea locala a difuzat imagini cu o coloana de fum si cenusa ridicandu-se din conul vulcanului, care are 1. 745 de metri inaltime si este unul dintre cei mai activi din tara. Mai multe comunitati indiene traiesc in apropiere, iar directorul .

Alexandru Ciucu face top 10 al marilor greseli vestimentare de la nunti

Alexandru Ciucu, celebrul designer de costume masculine premium, este unul din cei mai in masura specialisti sa ofere sfaturi vestimentare pertinente, in mod special atunci cand subiectul de discutie il reprezinta ceremoniile. Continue reading .

Imagini rare cu cea mai misterioasa creatura de pe Pamant. Este un miracol cum de nu face acest lucru

Isi face aparitia foarte rar si este unul din cele mai mari mamifere carnivore care poate fi intalnit pe Terra. Cu toate astea, specialistii cunosc foarte putine lucruri despre el, iar analiza lui a fost un.

Posibil atac kamikaze in fata unui comisariat din Istanbul: Mai multe persoane au fost ranite. Una dintre ele ar fi murit

O explozie a avut loc, marti, in fata unui comisariat din Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite in urma incidentului si, potrivit BBC, care citeaza presa locala, una dintre victime si-ar fi pierdut.

Soarecele cu urechi de om. Iata unul dintre cele mai neobisnuite experimente cu animale

Specialistii de la Spitalul General din Massachusetts ar putea da noi sperante celor care si-au pierdut urechile in accidente. Cercetatorii au anuntat ca sunt pe cale sa transplanteze prima ureche umana.

Documentele care arata adevarul. Americanii au musamalizat unul dintre cele mai mari masacre ale secolului trecut

Noi probe care sustin ideea ca Administratia Roosevelt a ajutat la musamalizarea vinei societicilor in masacrul de la Katyn din 1940 au fost facute publice. Associated Press a dezvaluit in exclusivitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )