Libnet.ro
UNICEF

05:30

B1 TV, peste unul dintre cei mai importanti competitori pe durata intregului weekend

B1 B1,
B1 TV, peste unul dintre cei mai importanti competitori pe durata intregului weekend

B1 TV a depasit, intreg weekendul trecut, Realitatea TV, unul dintre principalii competitori, in Prime Time, conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media. in Prime Time intervalul orar. continuă pe B1

A murit Joe South, unul dintre cei mai cunoscuti compozitori din lume

Castigator al premiului Grammy, compozitorul si cantaretul Joe South a murit la varsta de 72 de ani, in urma uni atac de cord. South, pe numele sau adevarat Joseph Souter, a ramas in memoria publicului.

Protest impotriva primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie: Doi barbati au amenintat ca isi dau foc. Unul dintre protestatari a decedat

Doi barbati au venit, luni, in fata Primariei Sectorului 5 cu o butelie cu gaz si au amenintat ca isi dau foc, nemultumiti ca nu au fost primiti in audienta de primarul Marian Vanghelie. Unul dintre cei doi barbati a acuzat dureri cardiace si a primit ingrijiri medicale, insa el a decedat la Spitalul Coltea, desi echipajele medicale au incercat mai mult timp sa il resusciteze, relateaza Mediafax.

Alcatel ia in calcul un plan de restructurare. 5.000 de angajati ar putea fi concediati

Alcatel-Lucent, unul dintre cei mai importanti producatori de echipament de telecomunicatii din lume, va discuta saptamana viitoare in cadrul unei intalniri a board-ului despre un plan de restructurare, care ar.

UPDATE: Unul dintre protestatari a murit la spital, unde a fost transportat dupa ce a invocat ...

Unul dintre protestatari a murit la spital, unde a fost transportat dupa ce a invocat probleme cardiace, potrivit Realitatea. net. Doi barbati care au venit, luni, in fata Primariei Sectorului 5 cu o butelie cu gaz si au amenintat ca isi dau foc, nemultumiti ca nu au fost primiti in audienta de primarul Marian Vanghelie, au fost retinuti de politistii Sectiei 17, informeaza Politia Capitalei. Politistii si pompierii au fost anuntati ca, in fata sediului Primariei Sectorului 5, sunt doi .

Mii de hectare ale aeroporturilor Otopeni si Baneasa, inventariate de unul dintre oamenii lui Dan Voiculescu

Terenurile aeroporturilor Otopeni si Baneasa vor fi inventariate de unul dintre oamenii lui Dan Voiculescu. Asta dupa ce director interimar la Compania Aeroportuara a ajuns presedintele PC Satu Mare, Cristinel.

Unul din cele mai bine pazite secrete ale cuplului Brad Pitt si Angelina Jolie, dezvaluit: Vezi cum se alinta cei doi porumbei

Brad Pitt si Angelina Jolie si-au construit reputatiile aparand in filme dure, dar aceasta nu inseamna ca nu au si o fata mai romantica sau ca nu sufera de aceleasi slabiciuni ca alte cupluri.

RECENSAMANT 2012: Harta oraselor care au pierdut cei mai multi locuitori.

Populatia stabila recenzata a Romaniei a scazut in ultimii 10 ani cu peste 2,6 milioane de persoane, ajungand in prezent la 19. 767 de persoane. Acesta este cel mai scazut nivel inregistrat in ultimii 35 de ani, conform datelor preliminare ale celui mai recent recensamant realizat de catre reprezentantii Institutului National de Statistica INS), titreaza Mediafax. Cele mai mari orase ale tarii afectate de aceasta scadere, mai exact municipiile resedinta de judet, au fost Galati, Dolj, .

ADPM Cool! Cei mai ciudati nori vazuti pana acum!

Atunci cand te gandesti la nori, iti vin in minte instant o serie de forme ciudate, pufoase si albe. Ei bine. norii nu sunt intotdeauna albi si pufosi! Unii, dupa cum ne-am propus astazi sa va aratam, sunt de-a dreptul ciudati si inspaimantatori. De asemenea, multi dintre ei prevestesc evenimente neplacute! Continue reading .

Paradoxul din economia romaneasca. Au cele mai mari pierderi si cei mai productivi angajati

Companiile de stat cu pierderi au cei mai productivi angajati. Potrivit gandul. info, cele mai valoroase companii din portofoliul statului sunt cele care inregistreaza anual pierderi de ordinul a zeci de milioane de.

Bucurestenii, printre cei mai nepoliticosi oameni din lume, conform unui test al Readers Digest

Romanii, in special cei din orase mari ca Bucurestiul, sunt obisnuiti cu mici neplaceri si nepoliteti din partea celor din jur sa fie calcati pe picioare sau impinsi in autobuz fara a auzi.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )