Libnet.ro
UNICEF

18:15

Este VIRALUL zilei! Imaginea cu care Andreea Marin si-a SOCAT fanii la 42 de ani (FOTO)

B1 B1,
Este VIRALUL zilei! Imaginea cu care Andreea Marin si-a SOCAT fanii la 42 de ani (FOTO)

Andreea Marin le-a aratat prietenilor virtuali, intr-o fotografie, cum arata nemachiata. Doar cerul mai sus decat noi. intinde mana, deschide sufletul si mintea. il poti atinge. Acum, este. continuă pe B1

Andreea Marin, in lacrimi alaturi de o supravietuitoare a cancerului. Vedeta s-a demachiat in direct, urmand gestul pacientei VIDEO

Andreea Marin, care a fost gazda unui eveniment medical, nu si-a putut stapani lacrimile in momentul in care o pacienta, chemata din public, a renuntat la peruca pe care o purta, dar si la machiaj.

SOC TOTAL! Andreea Marin SI-A DAT JOS PERUCA, la televizor! Uite cum arata, de fapt (FOTO)

Andreea Marin a renuntat la propria imagine pentru o cauza nobila! Vedeta TV a fost la Vorbeste lumea alaturi de o tanara diagnosticata cu cancer limfatic pe care a ales sa o sustina neconditionat.

Andreea Marin, primele informatii despre NUNTA: Am ales un loc special...

Andreea Marin a publicat un mesaj lung in care anunta un eveniment important, iar fanii au speculat ca ar fi vorba despre o nunta. Ea a scris ca a ales un loc special si ca ii vor fi alaturi o mana de.

Andreea Marin, internata de URGENTA la spital! Vedeta e in LACRIMI! ANUNTUL medicilor e...

Andreea Marin s-a internat zilele trecute in spital, pentru a-si face un control amanuntit la inima. Ea a marturisit ca nu va mai putea fi gasita la telefon sau acasa, deorece si-a luat timp pentru a-si.

Probleme GRAVE de sanatate pentru Andreea Marin! Tocmai a fost facut un nou ANUNT...

Andreea Marin si-a anuntat fanii ca urmeaza o pauza pentru ea. Asta pentru ca ajuns pe patul de spital, iar medicii au concluzionatca trebuie sa i se faca o serie de analize amanuntite. Dragi.

VIRALUL ZILEI! Prietenie deosebita intre un caine si un delfin! Momentul ADORABIL cand se intalnesc in largul marii (VIDEO)

O femeie a filmat momentul unic in care catelul ei si un delfin s-au intalnit si au vrut sa se joace, in timpul unei plimbari cu barca in apropierea insulelor Snibel si Captiva din Florida. in imagini,.

ESTE STIREA ZILEI: Andreea Esca s-a urcat intr-un TAXI in Mamaia, a scos o bancnota de 5 lei si doua monezi de cincizeci de bani, apoi...

Odata cu deschiderea sezonului estival, vedetele din Capitala sunt vazute din ce in ce mai des pe litoral. Si unde sa se opreasca daca nu la Mamaia? Celebra statiune a primit-o recent pe Andreea.

ESTE STIREA ZILEI: Andreea Esca s-a urcat intr-un TAXI in Mamaia, a scos o bancnota de 5 lei si doua monede de cincizeci de bani, apoi...

Odata cu deschiderea sezonului estival, vedetele din Capitala sunt vazute din ce in ce mai des pe litoral. Si unde sa se opreasca daca nu la Mamaia? Celebra statiune a primit-o recent pe Andreea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )