Libnet.ro
UNICEF

09:00

Probleme GRAVE de sanatate pentru Andreea Marin! Tocmai a fost facut un nou ANUNT...

B1 B1,
Probleme GRAVE de sanatate pentru Andreea Marin! Tocmai a fost facut un nou ANUNT...

Andreea Marin si-a anuntat fanii ca urmeaza o pauza pentru ea. Asta pentru ca ajuns pe patul de spital, iar medicii au concluzionatca trebuie sa i se faca o serie de analize amanuntite. Dragi. continuă pe B1

Caru' cu vedete: Ce probleme medicale ascunde Andreea Marin?!; Beyonc s-a pozat aproape goala; Printul Harry a avertizat-o pe Meghan Markle nainte ca aceasta sa accepte cererea n casatorie. Nu este usor pentru nimeni

Augustin Viziru probleme de sanatate si a slabit 15 kg. La inceputul acestui an, Augustin Viziru a fost intens criticat in presa pentru. Antonia si Alex Velea sunt o fabrica de bani. Cel mai frumos cuplu din showbizz-ul romanesc este si cel mai banos.

Andreea Marin isi UIMESTE fanii: De data aceasta mi-am invatat lectia...

Andreea Marin a plecat, in copilarie, fara a-si anunta parintii, in cautarea unui taram de basm, ajungand astfel pe marginea unei gropi. Cea mai mare nazbatie a fost ca am luat-o pe Rapanoasa,.

SCHIMBARE fara precedent anuntata de ANDREEA MARIN: Fanii au ramas cu gura cascata...(FOTO)

Andreea Marin s-a afisat cu o peruca blonda in fata prietenilor ei virtuali. reactiile acestora au aparut imediat. Prezentatoarea de televiziune a incercat o peruca blonda si s-a afisat astfel in fata.

Andreea Marin, primele informatii despre NUNTA: Am ales un loc special...

Andreea Marin a publicat un mesaj lung in care anunta un eveniment important, iar fanii au speculat ca ar fi vorba despre o nunta. Ea a scris ca a ales un loc special si ca ii vor fi alaturi o mana de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )