Libnet.ro
UNICEF

18:00

Este vorba de 400.000 de euro... arunca BOMBA in scandalul momentului: Ce a putut sa faca pentru bani...

B1 B1,
Este vorba de 400.000 de euro... arunca BOMBA in scandalul momentului: Ce a putut sa faca pentru bani...

Desi au divortat de mai bine de cinci ani, si Marcel Toader inca se razboiesc in tribunal. Marul discordiei este reprezentat de cei 400. 000 de euro pe care prezentatoarea TV sustine ca fostu. continuă pe B1

Bomba mondena a explodat: Adevarul despre si a doua nunta! Da, este vorba de Madalin Ionescu si...

, o prietena apropiata cuplului Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, nu a fost prezenta la evenimentul de reinnoire a juramintelor, la sapte ani de la nunta celor doi. Lipsa vedetei a pus.

Da-mi masina inapoi! E SCANDALUL MOMENTULUI: Ce a patit cunoscuta vedeta ! Fostul sot e direct implicat...

Dupa cinci ani de la divort, scandalul dintre Marcel Toader si pare ca nu ia sfarsit. Aceasta il acuza ca i-a tocat in jur de 400. 000 de euro, in timpul casniciei, iar el ii cere sa-i.

Nu era normal... Anunt SOC facut de : Ce se intampla cu emisiunea Te iubesc de nu te vezi...

, gazda emisiunii Te iubesc de nu te vezi, a declarat ca o mare parte din concurenti au fost inlocuiti, pentru a face loc altora noi. Daca am avut parte de trei ceasuri rele pana la ora.

Cele mai negre temeri se confirma! Sotia lui Stefan Banica Jr. a facut anuntul: Da, este vorba despre...

Lavinia Parva este o vedeta destul de conservatoare in privinta look-ului sau, avand de multi ani aceeasi culoare a parului. insa, sotia lui Stefan Banica Jr a demonstrat ca nu se teme sa faca.

Oana Lis tocmai a facut anuntul dureros... Din pacate s-a confirmat: Da, este vorba de fostul primar Viorel Lis...

In urma cu sase ani, Oana si Viorel Lis au primit, din partea unui fan, un cadou macabru: o cruce realizata de un mester popular din Sapanta. Crucea inca o mai avem, acum este in boxa. O voia un strai.

CUTREMUR in Televiziune! Din pacate este vorba despre TEO TRANDAFIR! Anunt socant despre MOARTE! Fanii sunt in stare de soc

Indragita prezentatoare TV Teo Trandafir si-a surprins fanii cu o noua vorba de duh postata pe pagina personala de Facebook. Vedeta a impartasit fanilor o povata despre moarte care, pe cat de trista,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )