Libnet.ro
UNICEF

15:01

Cele mai negre temeri se confirma! Sotia lui Stefan Banica Jr. a facut anuntul: Da, este vorba despre...

B1 B1,
Cele mai negre temeri se confirma! Sotia lui Stefan Banica Jr. a facut anuntul: Da, este vorba despre...

Lavinia Parva este o vedeta destul de conservatoare in privinta look-ului sau, avand de multi ani aceeasi culoare a parului. insa, sotia lui Stefan Banica Jr a demonstrat ca nu se teme sa faca. continuă pe B1

Istoria fabricii de zahar din Ripiceni, una din cele mai puternice din Europa. A fost dusa bucata cu bucata in URSS

La inceputul secolului al XX-lea, pe malurile Prutului, in localitatea Ripiceni din judetul Botosani, a functionat una din cele mai moderne si profitabile fabrici de zahar din Europa. in jurul fabricii s-a ridicat un oras industrial important, cu muncitori veniti din Italia, Cehia si Germania. Dar fabrica si orasul prosper de odinioara au fost distruse de sovietici si mai apoi de comunism.

Atentie la antibiotice!Cele mai grave reactii adverse care pot sa apara

Antibioticele sunt folosite, de cele mai multe ori, pentru tratarea infectiior bacteriene care au cauzat bronsita, pneumonie sau infectie de tract urinar. Acestea ucid bacteriile si impiedica totodata.

Cele mai bune glume cu Elena Udrea gravida pe coperta: Culmea revistei Viva - Nuti e insarcinata si noi avem greturi! FOTO

Pe langa critici vehemente, coperta revistei Viva care o infatiseaza semi-nud pe Elena Udrea gravida a dat nastere la numeroase glume. Va prezentam cateva dintre cele mai bune.

Biblioteca Academiei Romane expune patru manuscrise rare, socotite printre cele mai vechi texte romanesti, de Ziua Limbii Romane

Biblioteca Academiei Romane va expune, vineri, patru manuscrise rare, socotite a fi unele dintre cele mai vechi texte romanesti, pentru a marca Ziua Limbii Romane.

Atentionare de calatorie transmisa de MAE: Risc de contractare a virusului West Nile in Grecia. Care sunt cele mai afectate regiuni

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie conform careia, in perioada urmatoare, in Grecia exista riscul contractarii virusului West Nile, cele mai afectate regiuni fiind Attica si Peloponez.

Lovitura pentru SOFERI! Un GIGANT AUTO a luat DECIZIA radicala! Se renunta la unul dintre cele mai populare modele

Ford a luat o decizie drastica cu privire la unul dintre cele mai populare modele. Ford Fiesta nu se va mai produce in SUA, in conditiile in care in America de Nord, China, America Latina, cererea pentru astfel de.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Razboi

Stefan cel Mare, la razboi: - Pi cai, ostenii mei! La care, unul din apropiere ii spune: - Si eu picai, Maria-Ta! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Rechin

Se intalnesc doi rechini: Ieri am inghitit un oltean. Trei zile am mai putit a praz! La care celalalt: Eu am inghitit acum cateva zile o blonda. Avea capul asa de gol ca trei zile nu m-am mai putut.

De ce smartphone-urile cele mai sofisticate au toate sansele sa devina mai scumpe, ntr-o piata n care a crescut numarul de modele la peste 1.000 de dolari

Vineri s-a lansat oficial Galaxy Note 9, cel mai nou model de varf de gama al Samsung. Telefonul are ecran de 6,4 inci, bateria este de 4. 000 mAh, iar memoria este de 6 GB RAM. Si pretul acestui model cu super-specificatii este pe masura; de la 4. 500 de lei, iar in piata in care intra sunt modele tot mai multe care ajung la peste 1. 000 de dolari, versiunile de top cu maxima stocare mergand spre 1. 500 de dolari. Cum s-a ajuns aici si de ce preturile smartphone-urilor de varf de gama vor mai creste, puteti citi in articol.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Se poate...

Un tanar invita o tanara la dans. - Domnisoara, se poate?. - Desigur, dar mai intai sa dansam.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )