Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce estimari facea Mircea Badea cu cateva zile inainte de alegeri: PSD ia 40% cel putin, PNL ia sub 19%, USR ia peste 9%, ALDE ia mult, peste 12% (VIDEO)

B1 B1,
Ce estimari facea Mircea Badea cu cateva zile inainte de alegeri: PSD ia 40% cel putin, PNL ia sub 19%, USR ia peste 9%, ALDE ia mult, peste 12% (VIDEO)

PSD a pierdut clar votul de duminica. Potrivit rezultatelor provizorii date de Biroul Electoral Central, dupa numararea a peste 99% din voturi, social-democratii au fost votati doar de 23,5% dintre cei care s-au. continuă pe B1

Mircea Badea, inainte si dupa alegeri. Ce estimari facea - PSD ia 40%, cel putin - si cum a reactionat in fata realitatii

Predictiile lui Mircea Badea privind alegerile europarlamentare s-au naruit, iar realizatorul spune acum ca partidele validate prin vot au toata legitimitatea sa ceara demisia Guvernului.

Mircea Badea a rupt tacerea! De ce s-a infuriat prezentatorul de la Antena 3 pe Liviu Dragnea

Mircea Badea a erupt din nou) la Antena 3, dupa ce Liviu Dragnea a anuntat ca vrea sa mai ofere o gratuitate pentru toti studentii. Prezentatorul emisiunii in gura presei ia foc atunci cand aude ca li se acorda privilegii studentilor, pentru ca al n-a primit niciunul cand era student si nu i se pare [] .

Mircea Badea: Daca niste partide din Romania vor fi validate prin vot popular, au toata legitimitatea sa ceara

Dupa ce s-a spus, pe surse, ca partidele din Opozitie ar urma sa ceara demisia Guvernului, Mircea Badea a afirmat ca data acestea vor fi validate prin vot popular, au toata legitimitatea. Daca.

Mircea Badea: Daca niste partide din Romania vor fi validate prin vot popular, au toata legitimitatea sa ceara demisia Guvernului

Dupa ce s-a spus, pe surse, ca partidele din Opozitie ar urma sa ceara demisia Guvernului, Mircea Badea a afirmat ca data acestea vor fi validate prin vot popular, au toata legitimitatea. Daca.

Mircea Badea, mesaj dur despre votul in diaspora: Exaltari cretine!

Pe retelele sociale circula imagini in care se pot observa cozi interminabile la sectiile de votare unde pot vota romanii din diaspora. Multi dau vina pe proasta organizare din sectiile de votare. Astfel, s-ar putea ajunge la situatia in care unii alegatori sa nu mai aiba timp sa-si exprime dreptul de vot pana la inchiderea [] .

Mircea Badea: Nu am nicio problema sa cada Guvernul. As da-o jos pe Dancila acum daca ar depinde de mine

Mircea Badea a spus la in gura presei ca nu are nicio problema daca ar cadea Guvernul si chiar ar da-o jos pe Viorica Dancila din functia de premier, daca ar putea face acest lucru. S-a facut.

Liviu Dragnea: Stiu ca ne-a certat Mircea Badea pentru gratuitati. Nu ne vom opri aici!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a promis joi seara la Antena 3 ca studentii vor avea tarife reduse la jumatate pe cursele aeriene interne. Stiu ca ne-a certat Mircea Badea foarte mult pentru ca am dat gratuit.

O ambulanta care trebuia sa ajunga la un pacient a ramas blocata in noroi in judetul Vaslui / Ministrul Sanatatii: Barbatul murise cu cateva ore inainte

Pompierii din Vaslui au intervenit, sambata dimineata, cu o senilata, pentru a ajuta la preluarea unui pacient de 51 de ani, aflat in stare de inconstienta, in conditiile in care ambulanta s-a blocat in noroi. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca barbatul pentru care s-a facut apelul la 112 murise cu cateva ore inainte si ca nu se poate vorbi despre un deces survenit pentru ca au intarziat medicii, relateaza Mediafax.

FOTOSe pregateste stadionul pentru Diskoteka, cel mai mare festival dedicat muzicii anilor 80 si 90. Mai sunt cateva zile pana la startul evenimentului

In perioada 31 mai, 1 si 2 iunie, pe stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara, va avea loc Diskoteka Festival. Timp de trei zile vor rasuna hituri ale unor artisti care au facut furori in randul unei generatii intregi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )