Libnet.ro
UNICEF

01:05

Estimarile privind migratia romanilor si bulgarilor in Marea Britanie sunt nefondate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Estimarile privind migratia romanilor si bulgarilor in Marea Britanie sunt nefondate

Numarul romanilor si bulgarilor care ar urma sa mearga la munca in Marea Britanie anul viitor ar putea fi de doar 20. 000 de persoane, si nu de 300. 000, cum se crede, arata un raport realizat de un grup de lobby transpartinic Migration Matters Trust, citat de The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

Raport: Estimarile privind numarul romanilor si bulgarilor care ar urma sa mearga la munca in Marea Britanie dupa 1 ianuarie 2014 sunt nefondate

Numarul romanilor si bulgarilor care ar urma sa mearga la munca in Marea Britanie anul viitor ar putea fi de doar 20. 000 de persoane, si nu de 30. 000, cum se crede, arata un raport realizat de un grup de lobby transpartinic Migration Matters Trust, citat de The Guardian.

MAE: Informatiile din presa britanica, privind cati romani muncesc in Marea Britanie, sunt speculative

Ministerul Afacerilor Externe MAE) sustine ca interpretarile si comentariile aparute in presa britanica, potrivit carora numarul de romani angajati in Marea Britanie in al doilea trimestru este egal cu sporul de forta de munca din tara noastra, din aceeasi perioada, sunt speculative si nefundamentate, potrivit unui comunicat al MAE.

Numarul romanilor si bulgarilor care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu 26% in interval de trei luni

Numarul romanilor si bulgarilor care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu aproape 26% intre lunile aprilie si iunie, arata date transmise de Biroul britanic de Statistica, citate de BBC. Potrivit raportului, 141. 000 de romani si bulgari au lucrat in Marea Britanie in perioada amintita, comparat cu 112. 000 in lunile ianuarie-martie.

Marea Britanie, in alerta din cauza imigrantilor romani si bulgari. A inceput deja noul val

Numarul romanilor si bulgarilor din Marea Britanie a crescut cu mai mult de un sfert in trei luni, potrivit unor cifre care ofera prima dovada a afluxului de imigranti din cele doua tari, chiar inainte de.

MAE: Informatiile despre numarul muncitorilor romani din Marea Britanie, speculative si nefundamentate

Ministerul de Externe sustine ca sunt speculative si nefundamentate pe date reale interpretarile si comentariile aparute in presa britanica potrivit carora numarul de romani angajati in Marea Britanie in.

Marea Britanie se bronzeaza

Marea Britanie e frumoasa, dar de cele mai multe ori este o doamna trista si mai mereu infrigurata. Este frumos sa socializezi din cand in cand cu ea, dar este mai greu sa traiesti perioade lungi in compania ei. Mi-am dorit nespus de mult ca Londra sa aiba si ea 30+ grade sau macar 27+ grade) in verile din ultimii cativa ani.

Numarul muncitorilor romani si bulgari din Marea Britanie a crescut cu 26% in trimestrul II - oficiul britanic de statistica

Cifrele emise de Oficiul National pentru Statistica din Marea Britanie releva ca un numar de 141. 000 de muncitori din Romania si Bulgaria au fost angajati in perioada aprilie-iunie, spre deosebire de cei 112. 000 angajati in trimestrul anterior, potrivit The Guardian.

Cu 26% mai multi romani si bulgari angajati in Marea Britanie

Numarul cetatenilor romanil si bulgari care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu 26% in trimestrul doi, potrivit unor date oficiale citate de presa britanica.

Presa britanica: vine un nou val de romani si bulgari in Marea Britanie

Numarul romanilor si bulgarilor care lucreaza in Regatul Unit a crescut cu mai mult de un sfert in trei luni, potrivit statisticilor care indica un nou flux de imigranti din cele doua tari chiar inainte de ridicarea restrictiilor impuse, de anul viitor, relateaza publicatia britanica The Telegraph.

MAE infirma datele privind numarul de romani si bulgari angajati in Marea Britanie in perioada aprilie-iunie

Interpretarile si comentariile aparute in presa britanica potrivit carora 141. 000 de romani si bulgari au fost angajati in Regat in perioada aprilie-iunie a acestui an, sunt speculative si nefundamentate pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )