Libnet.ro
UNICEF

01:05

Estimarile traderilor pentru cele mai tranzactionate cinci perechi valutare in primul trimestru din 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Estimarile traderilor pentru cele mai tranzactionate cinci perechi valutare in primul trimestru din 2017

Anul 2017 se anunta plin de evenimente in piata Forex, inaugurarea din 20 ianuarie a noului presedinte american Donald Trump fiind momentan in centrul atentiei traderilor, care asteapta noi semnale ce ar putea sa indice continuarea sau oprirea. continuă pe Wall-Street Ro

Viscolul se-ntoarce! Sfaturi pentru cele mai expuse persoane

Viscolul, gerul, poleiul si ninsoarea nu vor lipsi din peisaj nici astazi, in special in sud estul tarii si in Capitala. Medicii spun ca numarul apelurilor la 112 a crescut foarte mult si atrag atentia ca cei mai expusi la frig sunt bolnavii cronic, care ar trebui sa iasa din case doar daca este necesar.

Globurile de Aur 2017: Filmele La La Land, Machester by the Sea si Moonlight printre cele mai nominalizate (FOTO)

Globurile de Aur, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului la Hollywood, isi deschid portile pentru decernarea premiilor celor mai apreciate filme. Premiile celei de-a 74-a editie a evenime.

Decente la locul de munca, DEZINHIBATE in timpul liber. Cum arata cele mai HOT stewardese (FOTO)

Chiar daca la serviciu par cele mai cuminti femei, nu asa stau lucrurile si in timpul liber. La bord, stewardesele isi vad mereu de treaba, servesc pasagerii, le asculta rugamintile si sunt tot .

Donald Trump: Meryl Streep, una dintre cele mai supraevaluate actrite de la Hollywood

Donald Trump a afirmat luni ca Meryl Streep este una dintre cele mai supraevaluate actrite de la Hollywood, dupa ce celebra actrita l-a criticat in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Globurile de Aur, scrie AFP.

Top 10 cele mai reusite aparitii de la Golden Globes

Ceremonia din acest an a Golden Globes a excelat in aparitii vestimentare senzationale pe covorul rosu. Iata care au fost 10 din cele mai reusite, alese de specialistii de la Harpers Bazaar US.

Utile:5 sfaturi utile sa folosesti corect inalbitorul de rufe; De ce apar maselele de minte? Iata care e rolul lor; Cele mai simple si eficiente metode de a da jos kilogramele

Aplicatia care iti permite sa salvezi tot ce ai postat pe Facebook, ca apoi sa-ti stergi contul. Retelele de socializare, precum Facebook, au. Cele mai populare remedii cu sare. Daca te supara tusea, cand te lupti cu raceala, gripa sau cu alte boli respiratorii, tratamentele cu.

Bilant in imagini. Cele mai importante evenimente politice ale Cabinetului Ciolos, surprinse intr-o serie de fotografii graitoare

Fostul premier al Romaniei, Dacian Ciolos, a publicat pe pagina sa de Facebook, o serie de imagini in care sunt surprinse cele mai marcante evenimente politice si sociale desfasurate in anul de guvernare al tehnocratilor.

Cele mai interesante aparitii de la AFI Awards

Ne aflam in plin sezon al galelor de premii, iar editia a 17-a a AFI Awards tocmai a avut loc in Beverly Hills. Iata ce vedete au participat si ce productii au fost celebrate.

Cele mai bantuite locuri din lume. Castelul Edinburgh, Conacul Monte Cristo, Cimitirul Highgate si fantomele lor

De-a lungul timpului au aparut tot felul de legende cu privire la cladiri sau locuri ce ar fi bantuinte. in cele ce urmeaza va vom prezenta o lista cu 10 astfel de locuri, considerate a fi cele mai bantuite de pe planeta.

Cele mai reusite bancuri cu personaje istorice. Cum il pune la punct Horia pe un conte de la curtea imparatului

De-a lungul timpului si regii ori presedintii marilor state au ajuns subiectele multor glume facute pe seama lor. Iata aici o selectie cu cele mai bune bancuri unde regasim personaje ca Napoleon sau Winston Churchill.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )