Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cele mai bantuite locuri din lume. Castelul Edinburgh, Conacul Monte Cristo, Cimitirul Highgate si fantomele lor

Adevărul Adevărul,
Cele mai bantuite locuri din lume. Castelul Edinburgh, Conacul Monte Cristo, Cimitirul Highgate si fantomele lor

De-a lungul timpului au aparut tot felul de legende cu privire la cladiri sau locuri ce ar fi bantuinte. in cele ce urmeaza va vom prezenta o lista cu 10 astfel de locuri, considerate a fi cele mai bantuite de pe planeta. continuă pe Adevărul

EXORCIZAREA celei mai bantuite paduri din lume, Hoia-Baciu din Cluj. Mituri spulberate intr-un documentar INCITANT (FOTO si VIDEO)

Un documentar turistic privind legenda Padurii Hoia-Baciu a incercat sa explice adevarul din spatele fenomenelor ciudate care au loc acolo, aceasta fiind una dintre cele mai bantuite paduri din.

De necrezut! Copilul cu cel mai mare cap din lume a socat medicii din India (FOTO, VIDEO)

Cazul unui bebelus dintr-o familiedin India, care a fost nascut cu o malformatie a craniului, a socat pe toata lumea. Acesta este considerat copilul cu cel mai mare cap din lume, aspectul lui fiind.

Exorcizarea celei mai bantuite paduri din lume, Hoia-Baciu din Cluj. Mituri spulberate intr-un documentar incitant

Mitul si adevarul stiintific apar foarte rar in aceeasi propozitie atunci cand vorbim despre Hoia-Baciu, padurea desemnata cea mai bantuita din lume intr-un top publicat de BBC. Realizatorii documentarului Padurea Hoia-Baciu Adevar sau legenda au incercat sa explice cu ajutorul unor specialisti fenomenele pentru care zona a devenit celebra in toata lumea.

Cele mai spectaculoase bai din lume. Iata ce view iti ofera cand stai in cada!

Ai vrea sa-ti petreci toata ziua clatindu-ti ochii cu aceste peisaje incredibile. Sunt cateva lucruri care iti pot face sau iti pot distruge o calatorie: aeroportul, disponibilitatea hotelului si numarul restaurantelor de calitate. Insa la fel de importanta este si privelistea pe care o ai stand in cada de la hotel.

Faze Tari: Un constantean a facut baie in mare, la Mamaia, pe cod rosu de viscol; Zici ca e de pe alta planeta! El e bebelusul cu cel mai mare cap din lume; Ea este femeia care s-a culcat cu peste 10.000 de barbati

A fost concediat dupa ce s-a dus sa fie alaturi de sotia sa, care se pregatea sa nasca. Un american a fost concediat fiindca s-a. A fost inventata berea care se bea doar la dus. Asta le intrece pe toate! Anul acesta nu se mai.

AM DESCOPERIT CARE ESTE CEL MAI BUN JOB DIN LUME! Faci poze pentru Instagram si te iMBOGATESTI

Compania Royal Caribbean International cauta persoane care sa calatoreasca si sa fotografieze vacantele de pe trei croaziere difeite in cadrul unui internship platit de trei luni. Tot ce trebuie sa.

Romania BATE RECORDUL: Are CEL MAI MARE Studio de videochat din lume! (FOTO)

Dupa ce anterior a detinut si recordul pentru cel mai mare videochat din Europa, Romania detine si cel mai mare studio din lume cu o suprafata de 1. 500 de metri patrati, informeaza Vocea. biz. Studioul.

Cum vrea noul Guvern creeze mai multe locuri de munca pentru romani: noi tipuri de contracte, costuri mai mici pentru angajatori si educare

Guvernul Grindeanu promite o serie de masuri pentru stimularea crearii de noi locuri de munca pe piata din Romania, intre cele mai importante numarandu-se introducerea unor tipuri noi de contracte, scaderea costurilor pentru angajatori si orientarea in.

Doua carti clasice despre viata celor mai cunoscuti oameni de succes din lume

Sute de mii de carti noi sunt publicate in fiecare an, dar potrivit Entrepreneur , cele clasice raman cele mai valoroase. Nimeni nu-si doreste sa citeasca zeci de carti despre acelasi subiect, mai ales cand stii ca sunt cateva carti vechi, dar bune.

Cele mai bune companii aeriene low-cost din Europa: ce taxe percep si unde zboara

Nu mai ai nicio scuza sa nu calatoresti in ziua de azi oriunde in Europa sau chiar in lume, in contextul in care zborurile sunt tot mai frecvente si preturile biletele de avion pornesc de la cativa euro. Iata, asadar, care sunt cele mai bune companii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )