Libnet.ro
UNICEF

22:15

Estrella Stefanescu, sefa din CFR arestata pentru luare de mita, eliberata de CAB

România Liberă România Liberă,
Estrella Stefanescu, sefa din CFR arestata pentru luare de mita, eliberata de CAB

Sefa Serviciului urmarire transporturi din CFR, Estrella Stefanescu, arestata pentru luare de mita, a fost eliberata de Curtea de Apel Bucuresti CAB), care a admis contestatia ei si a inlocuit masura arestului preventiv cu arestul la domiciliu, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Estrella Stefanescu, sefa din CFR arestata pentru luare de mita, a fost eliberata de Curtea de Apel Bucuresti

Estrella Stefanescu, sefa din CFR arestata pentru luare de mita, a fost eliberata de Curtea de Apel Bucuresti CAB), care a admis contestatia ei si a inlocuit masura arestului preventiv cu arestul la .

Estrella Stefanescu, sefa Serviciului Urmariri din CFR, va fi cercetata in arest la domiciliu

Estrella Stefanescu, sefa Serviciului Urmarire Transporturi in cadrul CNCF CFR SA, va fi cercetata in arest la domiciliu. Asta dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis, la finalul saptamani trecute, contestatia acesteia impotriva deciziei prin care a fost trimisa in spatele gratiilor.

Mihail Vlasov, urmarit penal pentru luare de mita intr-un nou dosar

ACTUALIZARE 16:39 Procurorii DNA au dispus urmarirea penala fata de fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, pentru luare de mita intr-un nou dosar.

Fostul sef al Politiei Timis, trimis in judecata pentru luare de mita

Comisarul sef Gheorghe Popescu, adjunctul sefului inspectoratului pe Judiciar, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de primire de foloase necuvenite. Potrivit unui comunicat a.

Pentru autostrada Sibiu - Pitesti, drumul de la hartie la santier e plin de hopuri: Compania de Autostrazi a ignorat una din recomandarile europene pentru actualizarea Studiului de Fezabilitate, desi in 2012 a anulat licitatia tocmai pentru a integra obs

Licitatia pentru reactualizarea Stduiului de Fezabilitate SF) pentru autostrada Sibiu - Pitesti a fost relansata in iunie 2014 dupa mai bine de 18 luni de la momentul cand in noiembrie 2012 o licitatie asemanatoare a fost anulata pentru ca expertii europeni au facut o serie de observatii si recomandari. Cu toate acestea, desi au relansat cu mari intarzieri licitatia - cam cat e nevoie sa construiesti de la zero o autostrada - autoritatile de la drumuri au ignorat una din recomandarile europene. Expertii europeni au indicat ca, pentru un asemenea proiect complex, ar fi bine sa fie numit un supervizor independent, de preferinta cu experienta internationala. Compania de Autostrazi spune ca nu a considerat necesar un asemenea lucru si ca de supervizarea realizarii SF-ului se va ocupa o echipa proprie, inclusiv cu personal de la Drumuri si Poduri Bucuresti si Brasov.

ICCJ a amanat din nou sentinta pentru senatorul Chiru

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru a patra oara pronuntarea in dosarul in care senatorul Christian Gigi Chiru este acuzat de mita electorala. Instanta a stabilit ca noul termen sa fie 12 martie. Potrivit rechizitoriului procurorilor, Gigi Chiru este acuzat ca prin Fundatia Umanitara Christian Gigi Chiru, al carei presedinte era, a tiparit 24. 000 de bonuri valorice medicale pe care le-a trimis prin posta alegatorilor din municipiul Constanta, in timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )