Libnet.ro
UNICEF

15:15

Eternul infidel? In timp ce Madalina se afla la filmari, Gerard Butler se distreaza in compania unei brunete misterioase!

ADPM ADPM,
Eternul infidel? In timp ce Madalina se afla la filmari, Gerard Butler se distreaza in compania unei brunete misterioase!

Dupa vacanta petrecuta in Romania si presupusele certuri pe care insa Madalina Ghenea le-a negat vehement, Gerard Butler pare sa fi fost prins cu mata-n sac de paparazzi. Celebrul actor a fost surprins in compania unei brunete misterioase alaturi de care a parasit sambatata noaptea un club londonez. Continue reading . continuă pe ADPM

Actorul Gerard Butler a mai petrecut 3 zile in Romania fara iubita lui, Madalina Ghenea

Gerard Butler si-a prelungit sederea in Romania cu 3 zile, desi toata lumea credea ca a parasit tara. Madalina Ghenea a plecat din tara luni, pentru filmarile serialului in care joaca, in Italia, dar.

Scenariu de Hollywood! Cand toata lumea credea ca s-a intors in America, Gerard Butler hoinarea singur pe potecile din Fundatica!

Gerard Butler pare sa se fi indragostit de frumusetile Romaniei. Nu, nu este vorba doar despre Madalina Ghenea, cea care in mod clar i-a furat inima celebrului actor, ci si de locurile frumoase si peisajele idilice pe care tara noastra le are de oferit. Chiar daca iubita lui a fost obligata de angajamentele profesionale sa se intoarca in Italia, Butler a hotarat sa mai ramana in Romania pentru cateva zile. Continue reading .

Gerard Butler, surprins in ipostaze foarte apropiate alaturi de o tanara necunoscuta, la Londra (FOTO)

Iubire infocata in muntii Fagaras cu Madalina Ghenea la inceputul saptamanii, iar acum escapada cu o tanara necunoscuta la Londra. Gerard Butler nu pierde timpul deloc. Paparazzi de la The Sun l-au.

VIDEO Gerard Butler a mai petrecut trei zile in Romania fara Madalina Ghenea

Desi toata lumea credea ca a parasit Romania, actorul Gerard Butler si-a prelungit sederea cu trei zile si a ramas la noi in tara pana joi.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1946 seconds )