Libnet.ro
UNICEF

00:07

Eturia: Care au fost cele mai vandute destinatii in primul semestru si cat cheltuiesc romanii pe o vacanta la mare

Adevărul Adevărul,
Eturia: Care au fost cele mai vandute destinatii in primul semestru si cat cheltuiesc romanii pe o vacanta la mare

Destinatiile exotice au fost foarte atractive in primul semestru din 2018. Romanii cheltuiesc intr-o vacanta pe plaja in medie 800 euro pentru pachetele cu mic dejun si in jur de 400 euro in cazul vacantelor all inclusive. continuă pe Adevărul

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care sunt cele mai intalnite ticuri verbale

Ana Iorga a vorbit la Pe cuvant despre cele mai intalnite ticuri verbale. Despre gen e vorba, un tic verbal care are un succes nebun, dar ar fi bine sa incercam sa-l eliminam din vocabularul.

Tot mai multi romani calatoresc vara in strainatate cu autocarul. Top trei cele mai populare destinatii

Numarul romanilor care aleg sa calatoreasca cu autocarul in strainatate este in crestere de la an la an, ajungand sa creasca cu 50% in prima parte a anului 2018, fata de perioada similara a anului trecut.

Melescanu, despre afirmatiile comisarului Oettinger: Sunt lipsite de acoperire n realitate / Romnia a fost si ramne unul dintre cele mai pro-europene state din UE

Ministrul de externe Teodor Melescanu a reactionat joi fata de acuzatiile comisarului european Gunther Oettinger potrivit carora Romania, alaturi de Polonia, Ungaria si Italia vor sa slabeasca Uniunea Europeana, transmitand ca astfel de afirmatii nu au acoperire in realitate. Melescanu a adaugat ca Romania ramane unul dintre cele mai pro-europene state membre, fiind pregatita sa asigure presedintia Consiliului UE.

Melescanu: Romania a fost si ramane unul dintre cele mai pro-europene state din Uniunea Europeana; suntem pregatiti pentru a prelua presedintia Consiliului UE

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat, miercuri seara, dupa ce Comisarul european pentru Buget Gunther Oettinger a sugerat ca Romania, Ungaria, Polonia si Italia doresc slabirea proiectului european, ca Romania a fost si ramane unul dintre cele mai pro-europene state din Uniunea Europeana.

Cele mai glam aparitii de la BAZAAR ICONS

Revista de moda Harpers Bazaar a organizat aseara petrecerea BAZAAR ICONS, in New York, la care au participat nume cunoscute din muzica, actorie si fashion. Iata cateva din cele mai impresionante aparitii.

Cele mai violente organizatii teroriste. Care sunt gruparile care au revendicat cele mai cumplite masacre si atentate

Ku Klux Klan s-a numarat printre cele mai vechi grupari extremiste ale caror membri s-au facut remarcati prin cruzimile savarsite. De-a lungul timpului, nenumarate alte organizatii organizatii teroriste au ajuns in in atentia intregii lumi.

Reduceri eMAG. TOP cele mai bune oferte la centrale termice

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

Reduceri eMAG electrocasnice. Cele mai bune oferte de astazi

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG. ro, are oferte la mai multe categorii de produse. Iata care sunt dintre cele mai atractive reduceri eMAG electrocasnice de astazi.

700 de concurenti din 15 tari la unul dintre cele mai dure triatlonuri din lume, pe Transfagarasan. Un spaniol a castigat

In spectaculoasa zona Transfagarasan - Barajul Vidraru a avut loc sambata, 8 septembrie, a IV-a editie a triatlonului international Transfier, unul dintre cele mai dure din lume. 700 de concurenti din 15 tari s-au aliniat la start.

Au fost expulzari mai urate. Igor Dodon comenteaza decizia SIS de a expulza conducerea Liceului Orizont

Igor Dodon a ramas dezamagit de modul in care presa a reflectat subiectul privind retinerea si expulzarea celor sapte cetateni turci, angajati ai Liceului moldo-turc Orizon, si a afirmat ca nu-l mai uimesc standardele duble ale presei. Potrivit lui, anterior au fost expulzari mai urate, pe criterii strict politice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )