Libnet.ro
UNICEF

06:45

Be EU: Un al doilea referendum pe Brexit, mai posibil decat pana acum

Antena3 Antena3,
Be EU: Un al doilea referendum pe Brexit, mai posibil decat pana acum

Negocierile pentru Brexit sunt in toi, iar ideea unui al doilea referendum este mai posibila decat pana acum, a spus europarlamentarul scotian Alyn Smith, sambata, la emisiunea Be EU, de la. continuă pe Antena3

Samsung Galaxy S9 ar putea fi dezvaluit mult mai devreme decat credeam

Samsung Galaxy S9 ar putea avea parte de o lansare mai timpurie decat predecesorul sau, care a fost dezvaluit in martie. Samsung Galaxy S8 a fost prezentat in luna martie, iar de la dezvaluire si pana la ajungerea pe piata au mai trecut cateva saptamani, timp in care clientii au avut posibilitatea de a face [].

Mladenovic, dupa ce a fost invinsa de Monica Niculescu: A fost mai buna decat mine, pur si simplu nu am gasit solutii

Invinsa de Monica Niculescu in primul tur de la US Open, Kristina Mladenovic a laudat evolutia adversarei sale, precizand ca nu a reusit sa gaseasca solutii pentru a contracara jocul romancei. Niculescu a fost mai buna decat mine. Nu am reusit sa gasesc solutii contra ei, a spus numarul 13 WTA.

Raportul ANPC despre bancile mai rele decat Terente a fost publicat. Cum s-a fasait bomba aruncata de Tudose

Premierul Mihai Tudose a anuntat cu mare tam-tam raportul ANPC despre bancile mai rele decat Terente, dar acesta are doua mari probleme, noteaza gandul. info. in primul rand,.

Militarii romani din Kandahar, laudati de Comandantul Task Force: Cunosc zona mai bine decat oricine din coalitie

Comandantul Gruparii de forte combinate Devil Strike, locotenent-colonelul Joseph Geary, cel care coordoneaza trupele terestre ale coalitiei dislocate in Baza Militara Aeriana din Kandahar, a laudat militarii romani, precizand ca ei au experienta si cunosc mai bine decat oricine din coalitie zona in care actioneaza.

S-a aflat! Cat costa deschiderea unui restaurant McDonalds in Romania. E mai mult decat v-ati fi imaginat

Premier Restaurants Romania, operatorul francizelor McDonalds in Romania, a deschis un al doilea restaurant in Bacau. Investitia a fost in valoare de 2,5 milioane de lei circa.

3200 lei! Paznicul si soferul Primariei, lefuri mai mari decat un profesor cu 15 ani de catedra (DOVADA FOTO)

Aplicarea unor legi ale salarizarii etapizat, neunitar, duce la ciudatenii precum cel dintr-un articol publicat de Vestea, in care un paznic sau un sofer de Primarie are un salariu de incadrare mai mare.

Legile Justitiei, mai mult decat un PowerPoint. Tudorel vrea sa poata trimite magistratii la psihiatru

Politizarea Inspectiei Judiciare prin preluarea de catre Ministerul Justitiei, numirea procurorilor-sefi de catre CSM la propunerea ministrului Justitiei si infiintarea unei directii specializate pentru urmarirea penala a magistratilor sunt cele mai contestate masuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )