Libnet.ro
UNICEF

08:15

Samsung Galaxy S9 ar putea fi dezvaluit mult mai devreme decat credeam

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S9 ar putea fi dezvaluit mult mai devreme decat credeam

Samsung Galaxy S9 ar putea avea parte de o lansare mai timpurie decat predecesorul sau, care a fost dezvaluit in martie. Samsung Galaxy S8 a fost prezentat in luna martie, iar de la dezvaluire si pana la ajungerea pe piata au mai trecut cateva saptamani, timp in care clientii au avut posibilitatea de a face []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Note 8 are cel mai bun ecran de telefon creat vreodata

Samsung Galaxy Note 8 are un ecran foarte bun, iar asta o arata noile teste efectuate si rezultatele acestora. Asa cum DxOMark este o autoritate in domeniul testelor de camere foto pentru telefoane mobile, DisplayMate activeaza in sectorul ecranelor de telefoane. in timp ce DxOMark nu are inca o camera foto perfecta, DisplayMate a gasit [].

Zvonurile au inceput deja sa curga. Cand se lanseaza Samsung Galaxy S9

Nici nu s-au terminat bine zvonurile cu privire la Samsung Galaxy Note 8, odata cu lansarea acestuia, ca incep deja cele referitoare la noul flagship al companiei, Galaxy S9, care urmeaza sa fie lansat mai devreme decat ne asteptam.

Ecranul lui Samsung Galaxy Note 8 este cel mai bun din lume

Samsung Galaxy Note 8 este noul varf de gama al celor de la Samsung. Display-ul cu care acesta vine echipat tocmai a fost declarat cel mai bun din lume.

Ministrul Ilan Laufer: Valoarea banilor in Romania este mult mai mare; 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si 150 euro in Germania

Valoarea banilor in Romania este mult mai mare decat afara, iar 100 de euro valoreaza cat 200 euro in Marea Britanie si cat 150 euro in Germania, a declarat, joi, Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane, potrivit Agerpres.

Laufer: Valoarea banilor in Romania este mult mai mare, 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie

Valoarea banilor in Romania este mult mai mare decat afara, iar 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si cat 150 de euro in Germania, a.

Samsung Galaxy S9 va avea Android Oreo si procesor Snapdragon 845

Desi mai avem ceva pana la lansarea lui Samsung Galaxy S9, incep deja sa apara primele informatii despre functiile de care va beneficia viitorul flagship. Primele stiri si zvonuri despre Samsung Galaxy S9 au aparut la scurt timp dupa aparitia lui S8, iar pe masura ce trece timpul, avem parte de un contur al noului [].

Mladenovic, dupa ce a fost invinsa de Monica Niculescu: A fost mai buna decat mine, pur si simplu nu am gasit solutii

Invinsa de Monica Niculescu in primul tur de la US Open, Kristina Mladenovic a laudat evolutia adversarei sale, precizand ca nu a reusit sa gaseasca solutii pentru a contracara jocul romancei. Niculescu a fost mai buna decat mine. Nu am reusit sa gasesc solutii contra ei, a spus numarul 13 WTA.

Raportul ANPC despre bancile mai rele decat Terente a fost publicat. Cum s-a fasait bomba aruncata de Tudose

Premierul Mihai Tudose a anuntat cu mare tam-tam raportul ANPC despre bancile mai rele decat Terente, dar acesta are doua mari probleme, noteaza gandul. info. in primul rand,.

Militarii romani din Kandahar, laudati de Comandantul Task Force: Cunosc zona mai bine decat oricine din coalitie

Comandantul Gruparii de forte combinate Devil Strike, locotenent-colonelul Joseph Geary, cel care coordoneaza trupele terestre ale coalitiei dislocate in Baza Militara Aeriana din Kandahar, a laudat militarii romani, precizand ca ei au experienta si cunosc mai bine decat oricine din coalitie zona in care actioneaza.

Lansarea iPhone 8 e mai aproape decat credeam

Indiferent cat de mari vor fi vanzarile pentru viitorul iPhone, lansarea iPhone 8 a fost subiectul multor speculatii in ultimele saptamani. Se pare insa ca nu mai avem mult de asteptat. Cei de la Apple au devenit foarte ineficienti in a ascunde detaliile aferente urmatorului iPhone. Din acest motiv, ce gasiti pe internet cu doar [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )