Libnet.ro
UNICEF

10:30

Project A, poate cea mai buna alternativa la Counter-Strike: Global Offensive: de ce este special

Playtech Playtech,
Project A, poate cea mai buna alternativa la Counter-Strike: Global Offensive: de ce este special

Intr-o perioada in care majoritatea jocurilor noi isi iau inspiratie din titluri existente, Riot Games a facut publice primele detalii despre Project A, o alternativa la CS:GO. Counter-Strike. continuă pe Playtech

Betano sustine olimpicii romani si a devenit partener oficial al Alinei Vuc, cea mai buna luptatoare a Romaniei. impreuna spre Tokyo 2020!

Din februarie 2020 declaram pe propria raspundere ca ne luptam de la egal cu oricine. Pentru ca Betano, operator desemnat cea mai buna platforma mobila la EGR Awards 2019, a devenit partenerul oficial al Alinei Vuc, vicecampioana mondiala la lupte libere in 2019 si una dintre marile sperante ale Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Distributia pe lant sau cea pe curea? Care e cea mai buna varianta

Asa cum stim, orice automobil are un motor care, printre numeroasele piese componente, functioneaza cu ajutorul unei curele sau lant de distributie. Ce inseamna asta? Lantul sau cureaua de distributie este piesa componenta a motorului care are rolul de a sincroniza vilbrochenul cu axele cu came. Care varianta este mai buna: distributia pe lant sau .

Horoscop 13 februarie. Taurii se feresc de barfa, Leii nu sunt in cea mai buna forma

Horoscopul zilei -13 februarie 2020.

Premiile Oscar, cea mai mica audienta din istorie!

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2020, cel mai asteptat eveniment de la Hollywood, a avut cea mai mica audienta din istorie! Iata aici detaliile! .

Topul judetelor cu cea mai mare rata a mortalitatii infantile. Explicatiile unui neonatolog

In fruntea clasamentului national al judetelor cu cea mai mare rata a mortalitatii infantile se afla, in ordine, Tulcea, Botosani si Salaj.

Cum ne ferim de smishing, cea mai noua metoda de fraudare pe telefon

In materie de tehnici de fraudare, hackerii se arata mai creativi ca niciodata. Cea mai noua metoda care te-ar putea lasa fara bani este intitulata smishing, iar atacul este primit pe telefon printr-un simplu SMS.

Cea mai periculoasa intersectie din Romania. Greseala fatala pe care o fac soferii cand ajung acolo

Intersectia Drumului National 15 cu Drumul Judetean 156A este, adesea, scena unor accidente grave, desi este cea mai semnalizata intersectie din judetul Neamt.

Surpriza totala la Bravo, ai stil! Celebrities. Cine este cea mai noua concurenta de la Kanal D

La Bravo, ai stil! Celebrities se mai alatura o prezenta stilata. Astista, a carei ascensiune a inceput la Vocea Romaniei, ajunsa de curand la o forma de zile mari, vine cu forte proaspete pentru a pune mana pe marele premiu al competitiei ori pentru a bifa o experienta de neuitat. Cine este cea mai noua .

SEFUL ADR: Interoperabilitatea este cea mai mare problema a Romaniei la nivelul serviciilor publice electronice

Cea mai mare problema pe care o are Romania la nivelul serviciilor publice electronice este interoperabilitatea, a afirmat, luni, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei ADR), Sabin Sarmas, intr-o conferinta de specialitate.

Red Carpet la Premiile Oscar 2020. A fost cea mai plictisitoare editie?

Noaptea trecuta a avut loc gala de decernare a Premiilor Oscar, cel mai important eveniment al anului la Hollywood! Iata cum au ales vedetele sa se imbrace pe red carpet! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )