Libnet.ro
UNICEF

12:45

Eugen Nicolaescu: PNL nu exclude varianta unui candidat nou, din afara partidului, la Primaria Capitalei

B1 B1,
Eugen Nicolaescu: PNL nu exclude varianta unui candidat nou, din afara partidului, la Primaria Capitalei

Liderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat, luni, ca PNL nu exclude sustinerea unui candidat nou, din afara partidului, pentru Primaria Capitalei. Cu toate acestea, Nicolaescu spune ca viitorul. continuă pe B1

Eugen Nicolaescu la RFI : PNL nu exclude varianta unui candidat nou, din afara partidului, la Primaria Capitalei

PNL nu exclude ipoteza ca viitorul candidat la Primaria Bucuresti sa fie din afara partidului, spune la RFI liderul deputatilor liberali, Eugen Nicolaescu. El precizeaza ca formatiunea sa nu trebuie sa excluda nimic aprioric si declara ca viitorul candidat care va fi sustinut de PNL trebuie sa aiba si un profil liberal, sa nu fie un autoritar, un comunist.

Seful deputatilor liberali spune ca PNL nu exclude sustinerea unui candidat din afara partidului pentru Primaria Capitalei

Nicolaescu a precizat ca, pana acum, si-au anuntat intentia de a candida prim-vicepresedintii Cristian Busoi si Ludovic Orban, dar si Costica Canacheu.

Eugen Nicolaescu vrea o comisie pentru reformarea Parlamentului

Liderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, vrea infiintarea unei comisii parlamentare pentru proiectul de reformare a Parlamentului, care sa realizeze obiectivele cele mai importante, respectiv schimbari.

Eugen Nicolaescu: Liberalii propun infiintarea unei comisii mixte pentru reformarea Parlamentului

Eugen Nicolaescu, noul lider al deputatilor liberali, invita liderii tuturor grupurilor parlamentare sa fie de acord cu infiintarea unei comisii formate din membri ai ambelor Camere, care sa stabileasca.

Opozitia exclude formarea unui Guvern de uniune nationala: Izolarea lui Ponta a creat mediul propice pentru consultari

Liberalii exclud varianta crearii unui Guvern de Uniune Nationala care sa aduca impreuna dreapta si stanga. Liderii PNL cred ca marginalizarea premierului Victor Ponta a creat un context propice pentru consultari intre Putere si Opozitie.

Alina Gorghiu: Exclud varianta unui guvern de uniune nationala

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat astazi ca exclude posibilitatea crearii unui guvern de uniune nationala, transmit surse din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )