Libnet.ro
UNICEF

19:45

Eugen Nicolicea: Ce ar fi daca Dancila ii cere demisia lui Iohannis? O declaratie pur propagandistica (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Nicolicea: Ce ar fi daca Dancila ii cere demisia lui Iohannis? O declaratie pur propagandistica (VIDEO)

Deputatul Eugen Nicolicea a catalogat solicitare publica a presedintelui drept un gest de propaganda si a afirmat ca la fel se poate cere si demisia presedintelui. Ce ar fi daca Dancila ii cere demisia. continuă pe B1

Nicolicea (PSD) despre demersul lui Iohannis de a cere demisia premierului: Este o chestiune propagandistica. Presedintele se comporta pe lnga Constitutie

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat vineri ca seful statului nu are printre atributii retragerea increderii premierului sau Guvernului, iar demersul acestuia de a cere demisia prim-ministrului reprezinta 'o chestiune propagandistica', relateaza Agerpres. Nicolicea a mai sustinut ca seful statului se comporta pe langa Constitutie.

Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dancila: Nu face fata pozitiei de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dancila. Retrag increderea acordata premierului Viorica Dancila, a tinut sa precizeze seful statului, punand accent pe nevoia de consultare intre cele doua institutii.

Realitatea PARALELA in care traieste PSD: Furtul, la liber din vina PNL si USR. Nicolicea: Daca vreti MISTO, va zic asa... / Radu Buzaianu: NU sunteti platiti din impozitele noastre sa-i faceti legi lui DRAGNEA! (VIDEO)

Social-democratul Eugen Nicolicea a declarat, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, ca initiativa privind inchisoarea la domiciliu si in weekend apartine liberalilor, care au propus un proiect de lege in.

Iohannis ii cere demisia lui Dancila, DNA il cheama pe Dragnea. Seful PSD, IRONIC: Cred ca a fost doar o coincidenta (VIDEO)

Liviu Dragnea a ajuns la sediul DNA vineri, in aceeasi zi in care presedintele Klaus Iohannis i-a cerut Vioricai Dancila sa demisioneze. intrebat cum de s-a intamplat acest lucru, daca i se pare o.

Iohannis ii cere demisia Vioricai Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca Viorica Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru al Romaniei si i-a cerut public demisia, spunand ca ii retrage increderea.

Presedintele ii cere demisia Premierului

ACTUALIZARE 12:45 USR: Sustinem solicitarea presedintelui Iohannis si asteptam demisia premierului. ----- Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca Viorica Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru al Romaniei si i-a cerut public demisia, spunand ca ii retrage increderea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )