Libnet.ro
UNICEF

19:45

Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dancila: Nu face fata pozitiei de prim-ministru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dancila: Nu face fata pozitiei de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dancila. Retrag increderea acordata premierului Viorica Dancila, a tinut sa precizeze seful statului, punand accent pe nevoia de consultare intre cele doua institutii. continuă pe Wall-Street Ro

CTP explica de ce a cerut Iohannis demisia premierului Viorica Dancila

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat vineri, pentru Agerpres, ca solicitarea presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, privind demisia premierului Viorica Dancila este o declaratie politica, ofensiva,.

Klaus Iohannis: Solicit public DEMISIA premierului Viorica Dancila. Nu face fata functiei de prim-ministru (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a cerut public vineri demisia premierului Viorica Dancila, afirmand ca aceasta nu face fata functiei de prim-ministru si drept urmare ii retrage sprijinul acordat la investire.

FOTO Protest in Piata Victoriei, in sprijinul solicitarii formulate de Klaus Iohannis: Cerem demisia incompetentei VV Dancila!

Aproape 150 de persoane sunt prezente in aceasta seara in Piata Victoriei la protestul organizat in sprijinul cererii presedintelui Klaus Iohannis prin care acesta i-a cerut demisia premierului Viorica Dancila.

Protest in Piata Victoriei, in sprijinul solicitarii formulate de Klaus Iohannis: Cerem demisia incompetentei VV Dancila!

Aproape 150 de persoane sunt prezente in aceasta seara in Piata Victoriei la protestul organizat in sprijinul cererii presedintelui Klaus Iohannis prin care acesta i-a cerut demisia premierului Viorica Dancila.

USR sustine demersul lui Iohannis privind demisia premierului: Presedintele a dat deja prea multe sanse PSD

USR a transmis vineri ca sustine demersul presedintelui Klaus Iohannis privind demisia premierului Viorica Dancila, precizand ca seful statului a dat deja prea multe sanse PSD.

Nicolicea (PSD) despre demersul lui Iohannis de a cere demisia premierului: Este o chestiune propagandistica. Presedintele se comporta pe lnga Constitutie

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat vineri ca seful statului nu are printre atributii retragerea increderii premierului sau Guvernului, iar demersul acestuia de a cere demisia prim-ministrului reprezinta 'o chestiune propagandistica', relateaza Agerpres. Nicolicea a mai sustinut ca seful statului se comporta pe langa Constitutie.

Klaus Iohannis, intalnire cu premierul Viorica Dancila in cadrul medierii Guvern- BNR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis o va primi vineri la Palatul Cotroceni pe premierul Viorica Dancila. Invitatia a fost facuta de acum doua zile si are loc in cadrul medierii Guvern - BNR pe care o incearca seful.

Presedintele ii cere demisia Premierului

ACTUALIZARE 12:45 USR: Sustinem solicitarea presedintelui Iohannis si asteptam demisia premierului. ----- Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca Viorica Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru al Romaniei si i-a cerut public demisia, spunand ca ii retrage increderea.

Klaus Iohannis cere demisia Guvernului. Ce (n-)a facut Viorica Dancila

In declaratia de presa sustinuta la ora 11:00, Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca retrage increderea acordata guvernului condus de Viorica Dancila. in ultimele zile, un conflict din ce in ce mai puternic s-a conturat intre Klaus Iohannis si guvernul condus de Viorica Dancila, ecuatie din care Liviu Dragnea nu lipseste, asa cum te asteptai.

Viorica Dancila trebuie sa demisioneze de urgenta

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, cere demisia premierului Viorica Dancila, deoarece a demonstrat ca nu se poate achita de responsabilitatile care ii revin.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )