Libnet.ro
UNICEF

00:07

Eugen Nicolicea, jigniri pentru jurnalistii din Parlament: Stati tolaniti aici ca la autogara

B1 B1,
Eugen Nicolicea, jigniri pentru jurnalistii din Parlament: Stati tolaniti aici ca la autogara

Dupa ce au fost umiliti dimineata cand li s-a interzis sa foloseasca lifturile de la Parlament sub pretext ca acesta sunt exclusiv pentru uzul parlamentarilor, jurnalistii au fost supusi si la jignirile. continuă pe B1

Eugen Nicolicea, catre ziaristi: Aveti sala presei si stati tolaniti aici ca la autogara

Deputatul PSD Eugen Nicolicea i-a acuzat pe ziaristi ca stau tolaniti ca la autogara pe holurile Parlamentului desi au la dispozitie un centru de presa la parterul cladirii.

Dan Barna despre modificarea regulamentului: Liviu Dragnea vrea sa ne scoata din Parlament, la propriu

Liderul USR, Dan Barna, spune ca modificarile la Regulamentul Camerei deputatilor urmaresc scoaterea la propriu din Parlament a deputatilor USR, scrie news. ro.

Sectia pentru procurori din CSM a decis ca Augustin Lazar nu a ncalcat codul deontologic al magistratilor

Sectia pentru procurori din CSM a decis, marti, in unanimitate ca procurorul general Augustin Lazar nu a incalcat codul deontologic al magistratilor cand i-a numit pe parlamentarii din comisiile speciale inculpati de rang inalt, au precizat pentru Mediafax surse judiciare.

Taxe europene pentru importuri din SUA

Uniunea Europeana a introdus de vineri, 22 iunie 2018, taxe pentru importurile din SUA, o contramasura fata de taxele impuse de presedintele american Donald Trump anterior, in timp ce Jean-Claude Juncker a lansat un nou atac la adresa acestuia, scrie News. ro, care citeaza BBC.

Nicolicea, despre restrictiile fata de presa in Parlament: Pe viitor, aveti gria de comportament. Stati aici ca la autogara

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost intrebat, miercuri, de jurnalisti de ce au fost impuse restrictii pentru presa in Parlament, acesta replicand: Pe viitor, aveti gria de comportament. Nicolicea a sustinut ca jurnalistii nu ar trebui sa mai aiba acces pe etajul unde este sala de plen.

USR acuza un abuz, ca urmare a protestului din parlament de saptamna trecuta: Liderul deputatilor PSD a propus o sanctionare colectiva - USR sa nu mai aiba invitati n Parlament

Liderul deputatilor USR Claudiu Nasui a declarat, luni, ca cei de la PSD au propus in Biroul permanent - conducerea Camerei Deputatilor - instituirea unei pedepse colective impotriva grupului Uniunii Salvati Romania astfel incat acesta sa nu mai aiba voie sa invite cetateni in Parlament, iar decizia conducerii Camerei a fost amanata pentru marti, transmite Agerpres.

Orban, dupa infrangerea UMILITOARE din Parlament: E rezultatul SLUGARNICIEI! Dancila nici NU STIE SA CITEASCA!

Motiunea de cenzuraa picat, miercuri, in Parlament. 233 de voturi erau necesare pentru demiterea Guvernului, dar motiunea nu a primit decat 166. Ludovic Orban, liderul PNL, nu vede insa vinovata slaba.

Discutii cruciale pentru romanii din Marea Britanie

Ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, Natalia Intotero, a avut luni intalniri cu oficialitati guvernamentale britanice, dar si cu reprezentanti ai autoritatilor locale, in cadrul vizitei efectuate in.

BREXIT: Decizie cruciala pentru ROMANII din MAREA BRITANIE! TOTUL se va intampla incepand cu aceasta data...

Legea privind retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost promulgata marti dupa mai multe luni de dezbateri in parlamentul britanic. Adoptat saptamana trecuta de parlamentul britanic, textul,.

Melescanu spune ca Guvernul ar putea nominaliza alt ambasador pentru Israel din cauza ca Iohannis nu da niciun raspuns la propunerea actuala

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat marti ca ia in calcul varianta unei noi propuneri de ambasador al Romaniei in Israel, avand in vedere ca nu are niciun raspuns din partea presedintelui Klaus Iohannis la propunerea avansata in luna martie, transmite Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )