Libnet.ro
UNICEF

12:00

Eugen Serbanescu va fi noul director general al Alcatel-Lucent Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eugen Serbanescu va fi noul director general al Alcatel-Lucent Romania

Incepand de la 1 aprilie 2014, Eugen Serbanescu va fi noul director general pentru Alcatel-Lucent Romania. Eugen Serbanescu isi va asuma responsabilitatea administrarii si gestionarii operatiunilor curente ale companiei in Romania, precum si directia. continuă pe Wall-Street Ro

Mihai Boldijar este noul director general al concernului Bosch in Romania si Bulgaria

Filiala romaneasca a concernului german Bosch are de la inceputul acestui an un nou director general, in persoana lui Mihai Boldijar 53 de ani) care o inlocuieste pe Brigitte Eble. Boldijar lucreaza din 1995 la Bosch, unde a detinut mai multe pozitii, ultima fiind cea de director regional al diviziei Automotive Aftermarket pentru regiunea ASEAN. Brigitte Eble a condus timp de 17 ani filiala romaneasca, iar acum se pensioneaza.

Mihai Boldijar a fost numit director general Bosch in Romania si Bulgaria

Mihai Boldijar a fost numit, la inceputul acestui an, director general al companiei Robert Bosch SRL si reprezentantul concernului german Bosch in Romania si Bulgaria, inlocuind-o in aceasta pozitie pe Brigitte Eble, care a iesit la pensie.

Noul director Bosch in Romania si Bulgaria: Romania devine un loc din ce in ce mai important pentru grupul Bosch

Robert Bosch SRL, parte a concernului german Bosch,unul dintre cei mai importanti furnizori de tehnologie si servicii, are un nou director general: Mihai Boldijar 53 de ani). Acesta va reprezenta compania germana in Romania si Bulgaria.

Cinci persoane candideaza la functia de director general la CFM

5 persoane au fost admise la concursul pentru functia vacanta de director general al iS Calea Ferata din Moldova CFM). Functia s-a eliberat dupa ce fostul administrator al intreprinderii, Andrei Domascan, a fost demis de catre ministrul transporturilor si infrastructurii drumurilor, Vasile Botnari.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )