Libnet.ro
UNICEF

12:30

Eugen Teodorovici, anunt despre banii romanilor: Noi am facut mai multe simulari

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, anunt despre banii romanilor: Noi am facut mai multe simulari

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a infirmat, sambata, la Antena 3,informatiile potrivit carora nu ar fi prevazut niciun leu in bugetul din 2019 pentru persoanelecu dizabilitati. Am. continuă pe Antena3

Teodorovici, anunt important despre taxa auto. Ce va face statul roman

Taxa auto este o obligatie pe care statul trebuie sa o onoreze, iar sumele vor fi rambursate cat se poate de repede, dupa aprobarea bugetului, a spus ministrul Finantelor Eugen Teodorovici sambata, la Antena.

EUGEN TEODOROVICI: Bugetul va fi aprobat marti in Guvern

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi , pentru Digi24, ca proiectul de buget va fi aprobat marti in Guvern si trimis in aceeasi zi Parlamentului. Teodorovici sustine ca este un buget revolutionar si anunta ca ordonatorii principali de credite vor trebui sa primeasca aprobare de la ministrul Finantelor pentru fiecare cheltuiala, iar daca nu se conformeaza vor fi amendati.

EUGEN TEODOROVICI, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: S-a incercat blocarea OUG 114/2018 din mai multe zone

Ordonanta OUG 114/2018 pare sa fie un obstacol in calea activitatii mai multor autoritati publice, dupa cum reiese din discursul pe care Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, l-a avut, ieri, in Comisia economica din Senat. Oficialul a spus, printre altele, ca s-a incercat in mai multe ocazii si din mai multe zone, inclusiv din partea unor functionari din administratia publica centrala, blocarea acestei ordonante.

ANUNT CRUCIAL pentru soferi. Teodorovici, declaratie TRANSANTA despre TAXA AUTO. Cand isi vor primi romanii BANII iNAPOI

Noi declaratii ale Ministrului Finantelor privind taxa auto. Eugen Teodorovici a sustinut ca sumele vor fi rambursate soferilor romani dupa adoptarea proiectului de buget. S-au luat banii oamenilor,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )