Libnet.ro
UNICEF

01:05

EUGEN TEODOROVICI: Bugetul va fi aprobat marti in Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TEODOROVICI: Bugetul va fi aprobat marti in Guvern

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi , pentru Digi24, ca proiectul de buget va fi aprobat marti in Guvern si trimis in aceeasi zi Parlamentului. Teodorovici sustine ca este un buget revolutionar si anunta ca ordonatorii principali de credite vor trebui sa primeasca aprobare de la ministrul Finantelor pentru fiecare cheltuiala, iar daca nu se conformeaza vor fi amendati. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici: Bugetul va fi aprobat marti in Guvern. Este un buget revolutionar

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, sambata, pentru Digi24, ca proiectul de buget va fi aprobat marti in Guvern si trimis in aceeasi zi Parlamentului. Teodorovici sustine ca este un buget revolutionar si anunta ca ordonatorii principali de credite vor trebui sa primeasca aprobare de la ministrul Finantelor pentru fiecare cheltuiala, iar daca nu se conformeaza vor fi amendati.

Ministrul Finantelor: Bugetul va fi aprobat marti in Guvern

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, sambata,, ca proiectul de buget va fi aprobat marti in Guvern si trimis in aceeasi zi Parlamentului. Marti este propunerea de a discuta si a aproba.

Teodorovici: Avem o propunere de buget revolutionara! Marti va fi aprobata de Guvern

Ministrul Finantelor a declarat ca proiectul de buget va fi aprobat marti in Guvern si tot atunci trimis Parlamentului. Eugen Teodorovici sustine ca este un buget revolutionar. Marti este propunerea de a.

Eugen Teodorovici, anunt despre banii romanilor: Noi am facut mai multe simulari

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a infirmat, sambata, la Antena 3,informatiile potrivit carora nu ar fi prevazut niciun leu in bugetul din 2019 pentru persoanelecu dizabilitati. Am.

Ministrul Oprea, despre Start-Up Nation: Am discutat azi cu ministrul Finantelor si am lamurit acest aspect

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, spune ca a discutat vineri cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, pentru asigurarea de credite de angajament de 2 miliarde de lei in bugetul de stat pe anul 2019, pentru programul Start-Up Nation 2018-2019.

EUGEN TEODOROVICI, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: S-a incercat blocarea OUG 114/2018 din mai multe zone

Ordonanta OUG 114/2018 pare sa fie un obstacol in calea activitatii mai multor autoritati publice, dupa cum reiese din discursul pe care Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, l-a avut, ieri, in Comisia economica din Senat. Oficialul a spus, printre altele, ca s-a incercat in mai multe ocazii si din mai multe zone, inclusiv din partea unor functionari din administratia publica centrala, blocarea acestei ordonante.

Primarul Sibiului, dupa discutia de la Guvern: Iesirea domnului Teodorovici fata de mine... Eu, ca femeie, nu-i puteam da un astfel de raspuns

Mai multi primariau avut zilele trecute o discutie, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, consilierul acesteia pe probleme economice, Darius Valcov, si cu Ministrul Finantelor, Eugen.

Ministrul pentru IMM-uri: Am discutat cu ministrul Finantelor, avem finantarea necesara pentru Start-Up Nation

Stefan Radu Oprea, Ministrul pentru IMM-uri, a tinut sa precizeze ca toate programele derulate de minister in anul 2019 pentru finantarea antreprenorilor se vor derula conform planului initial. Reactia, dupa ce in draftul bugetului pe acest an,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3101 seconds )