Libnet.ro
UNICEF

13:30

Eugen Teodorovici anunta ca va candida la sefia organizatiei de femei a PSD

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici anunta ca va candida la sefia organizatiei de femei a PSD

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat vineri ca va candida pentru presedintia Organizatiei Femeilor Social Democrate in momentul in care vor fi organizate alegeri. in Parlament,. continuă pe Antena3

Teodorovici: Vreau sa candidez pentru presedintia Organizatiei de Femei a PSD

Presedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat, in gluma, in cadrul conferintei Organizatiei Femeilor Social Democrate, ca isi pastreaza dorinta de a candida pentru presedintia acestui for si ca va lupta pentru schimbarea mentalitatii barbatilor despre femei.

Eugen Teodorovici vrea sa fie seful organizatiei de femei din PSD sa le creasca... natalitatea: As fi cel care se ocupa de acest program (VIDEO)

Eugen Teodorovici, presedintele executiv al PSD, si-ar dori sa fie seful organizatiei de femei social-democrate si sa se ocupe de cresterea natalitatii, relateaza B1TV. Va spun ca barbat, am.

Teodorovici vrea sa candideze pentru presedintia Organizatiei de Femei PSD: O sa ma lupt pentru a schimba mentalitatea barbatilor

Presedintele Executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat in cadrul conferintei Organizatiei Femeilor Social Democrate ca isi pastreaza dorinta de a candida pentru presedintia acestui for. Acesta spune ca isi doreste sa schimbe mentalitatea barbatilor in privinta femeilor, relateaza Mediafax.

Eugen Teodorovici: Femeia te ridica, femeia te coboara!

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a fost plin de sfaturi pentru femeile social-democrate prezente la Scoala de vara a Organizatiei de Femei a PSD ce are loc la Mamaia. Barbatii stim cu totii: femeia te.

EUGEN TEODOROVICI: PSD nu pierde o primarie decat daca nu isi da interesul

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, s-a declarat convins, vineri, ca social-democratii pot sa castige orice competitie electorala daca doresc acest lucru, adaugand ca in situatiile in care pierd alegerile pentru o primarie candidatii acestei formatiuni nu si-au dat interesul.

Eugen Teodorovici (PSD): Doar lasii si neputinciosii renunta la guvernare. Nu poti sa faci asa ceva pentru un targ sau un calcul politic ieftin

Eugen Teodorovici, presedintele executiv al PSD, a afirmat, miercuri, ca nu poti renunta la guvernare pentru un targ sau un calcul politic ieftin, in contextul in care ALDE a parasit coalitia.

EUGEN TEODOROVICI: As fi onorat sa fac tandem - Viorica Dancila presedinte, eu premier

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, la Pitesti, ca ar fi onorat sa faca parte dintr-un tandem Viorica Dancila - presedinte, iar el prim-ministru.

Tensiuni in PSD! Viorica Dancila si Eugen Teodorovici, la cutite, dupa iesirea ALDE de la guvernare

Tensiuni uriase in PSD, dupa iesirea ALDE de la guvernare. Potrivit unor surse politice, Viorica Dancila si Eugen Teodorovici s-au certat in timpul sedintei de guvern din cauza unui pachet de ordonante.

Eugen Teodorovici, sfat pentru Dancila: Sa fie cat mai putin influentata din stanga si din dreapta

Presedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat vineri, la Constanta, ca are un singur sfat pentru Viorica Dancila, si anume acela de a fi naturala si de a se lasa cat mai putin influentata, desi multi doresc sa fie bagati in seama, relateaza Mediafax. Teodorovici a subliniat ca dusmanul nostru vine din interior.

Eugen Teodorovici: As fi onorat sa fiu premier intr-un tandem cu Viorica Dancila presedinte

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor si presedintele executiv al PSD, a declarat joi ca ar fi onorat sa fie premier intr-un tandem cu Viorica Dancila presedinte, potrivit Agerpres. Asadar, intrebat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )