Libnet.ro
UNICEF

01:05

EUGEN TEODOROVICI: As fi onorat sa fac tandem - Viorica Dancila presedinte, eu premier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TEODOROVICI: As fi onorat sa fac tandem - Viorica Dancila presedinte, eu premier

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, la Pitesti, ca ar fi onorat sa faca parte dintr-un tandem Viorica Dancila - presedinte, iar el prim-ministru. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Teodorovici: As fi onorat sa fiu premier intr-un tandem cu Viorica Dancila presedinte

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor si presedintele executiv al PSD, a declarat joi ca ar fi onorat sa fie premier intr-un tandem cu Viorica Dancila presedinte, potrivit Agerpres. Asadar, intrebat.

Eugen Teodorovici, declaratie surprinzatoare: As fi onorat sa fiu premierul Romaniei si Viorica Dancila presedinte

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, la Pitesti, ca ar fi onorat sa faca parte dintr-un tandem Viorica Dancila - presedinte, iar el.

Tensiuni in PSD! Viorica Dancila si Eugen Teodorovici, la cutite, dupa iesirea ALDE de la guvernare

Tensiuni uriase in PSD, dupa iesirea ALDE de la guvernare. Potrivit unor surse politice, Viorica Dancila si Eugen Teodorovici s-au certat in timpul sedintei de guvern din cauza unui pachet de ordonante.

Viorica Dancila, luata la intrebari de un localnic din Brasov: Cum ati venit de la Bucuresti? Ma intereseaza, pentru ca acum, vara, si iarna, drumul de la Bucuresti dureaza si 7 ore

Viorica Dancila a fost intampinata, joi, cu intrebari incomode la Brasov. Premierul a fost intrebat de un localnic cum a ajuns pana in inima Transilvanei intrucat din Bucuresti si pana la munte se fac,.

Viorica Dancila, dupa CEx PSD: Continuam guvernarea. E o decizie de neinteles din partea ALDE

Viorica Dancila a facutdeclaratii dupa decizia ALDE de a parasi coalitia de guvernare. Premierul sustine ca PSD va continua guvernarea. Am vrut sa discut cu fiecare presedinte de organizatie,.

Eugen Teodorovici, mesaj ferm, dupa ce ALDE a hotarat sa iasa de la guvernare: Voi insista sa guvernam si nu sa stam la guvernare!

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, sustine ca va insista ca social-democratii sa guverneze, nu sa stea la guvernare, adaugand ca renuntarea echivaleaza cu acceptarea.

Eugen Teodorovici (PSD): Doar lasii si neputinciosii renunta la guvernare. Nu poti sa faci asa ceva pentru un targ sau un calcul politic ieftin

Eugen Teodorovici, presedintele executiv al PSD, a afirmat, miercuri, ca nu poti renunta la guvernare pentru un targ sau un calcul politic ieftin, in contextul in care ALDE a parasit coalitia.

Eugen Teodorovici compara ALDE cu omul cel lenes din povestea lui Creanga: Da muieti-s posmagii?

Eugen Teodorovici, a lansat un atac la adresa ALDE prin care sugereaza ca a decis iesirea de la guvernare pentru a castiga voturi in campania electorala. Mai mult, acesta a facut o paralela cu Povestea.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

VIORICA DANCILA: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul Romaniei ----- Guvernul va merge in Parlament pentru a primi un vot de incredere, iar cea mai buna arma este negocierea, a declarat, joi, la Pitesti, premierul Viorica Dancila, care a exclus orice negociere cu Pro Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )