Libnet.ro
UNICEF

08:15

Eugen Teodorovici anunta o surpriza placuta privind Pilonul II de pensii

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici anunta o surpriza placuta privind Pilonul II de pensii

Ministrul finantelor publice, Eugen Teodorovici, a anuntat ca, pana la finalul acestui an, va fi anuntata o surpriza placuta in ceea ce priveste Pilonul II de pensii. Nu va taia nimeni Pilonul. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici: Pna la finalul 2018 va fi anuntata o surpriza placuta legata de Pilonul II

Ministrul finantelor publice, Eugen Teodorovici, a anuntat miercuri seara, intr-o emisiune la Digi24, ca pana la finalul acestui an va fi anuntata o surpriza placuta in ceea ce priveste Pilonul II de pensii.

Teodorovici anunta pentru saptamana viitoare un OUG pentru a reduce TVA de la 9% la 5% in turism

Guvernul pregateste saptamana viitoare o ordonanta de urgenta privind reducerea TVA la serviciile din turism de la 9 la 5%, a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici spune ca din conflictul dintre Gabriela Firea si Liviu Dragnea pierde tara si ca cei doi au obligatia sa-si rezolve problemele in partid

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca divergentele dintre Gabriela Firea si Liviu Dragnea ar fi trebuite transat in interiorul partidului si ca cei doi au obligatia sa rezolve acest conflict in partid, el afirmand ca, in opinia sa, tara pierde din cauza acestui conflict.

Teodorovici: Pilonul II de pensii nu va fi desfiintat, taiat sau blocat. Pregatim un mix cu Pilonul III

Ministrul Finantelor, Eugen Orlando Teodorovici, a anuntat, miercuri seara, ca Pilonul II de pensii nu o sa fie desfiintat, nu o sa fie blocat sau taiat, ba, dimpotriva, pana la final de an sa fie si o surpriza placuta.

Benzina si motorina s-ar putea ieftini. Anuntul facut de Eugen Teodorovici

Ministerul Finantelor va realiza o analiza si, pana la finele acestui an, va face o propunere la nivelul Guvernului referitoare la supraacciza pe carburanti, a declarat marti ministrul Finantelor Publice, Eugen.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )