Libnet.ro
UNICEF

12:00

Eugen Teodorovici a anuntat ca se retrage din cursa interna pentru prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Eugen Teodorovici a anuntat ca se retrage din cursa interna pentru prezidentiale

Eugen Teodorovici si-a anuntat duminica retragerea sa din cursa interna pentru alegerea candidatului PSD la prezidentiale, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Primul social-democrat care se retrage din cursa catre Cotroceni. Sondajele comandate de PSD pentru desemnarea prezidentiabilului vor fi prezentate marti, in CExN

Eugen Teodorovici, presedintele executiv al PSD, a anuntat, duminica seara, ca nu mai doreste sa fie candidatul formatiunii la alegerile prezidentiale din toamna, astfel ca se retrage din cursa interna,.

EUGEN TEODOROVICI: PSD nu trebuie sa aiba o atitudine pasiva

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, spune ca partidul nu trebuie sa aiba o atitudine pasiva, ci sa faca pasi in fata, avand in vedere ca lumea de la noi asteapta foarte mult, pentru ca asa i-am obisnuit.

EUGEN TEODOROVICI: Impozitul pe venit pe primul trimestru va fi alocat in intregime UAT-urilor

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat ca in cadrul discutiilor purtate miercuri la Guvern cu structurile asociative din administratia locala le-a transmis ca impozitul pe venit pe primul trimestru va fi alocat in intregime UAT-urilor.

PENSII SPECIALE. Eugen Teodorovici, noi detalii despre impozitarea pensiilor speciale: Se lucreaza la proiect

Ministrul de Finante revine cu precizari in scandalul impozitarii pensiilor uriase. Eugen Teodorovici a explicat ca toate pensiile peste un anumit plafon vor fi.

Teodorovici anunta o crestere economica de 5,5% pentru anul viitor

Eugen Teodorovici, a declarat, duminica seara, ca se asteapta ca Romania sa inregistreze anul viitor o crestere economica de 5,5%. Ministrul de Finante a afirmat ca PIB-ul a crescut cu 34% fata de 2016, scrie Mediafax.

SOC LA ANTENA! Se retrage din TELEVIZIUNE! Incredibil ce se va intampla cu MATINALUL

Schimbare bomba in televiziune! Asistenta Zizika de la Star Matinal se retrage pentru o perioada deoarece in doar cateva luni va deveni mama pentru prima oara.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )