Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul social-democrat care se retrage din cursa catre Cotroceni. Sondajele comandate de PSD pentru desemnarea prezidentiabilului vor fi prezentate marti, in CExN

B1 B1,
Primul social-democrat care se retrage din cursa catre Cotroceni. Sondajele comandate de PSD pentru desemnarea prezidentiabilului vor fi prezentate marti, in CExN

Eugen Teodorovici, presedintele executiv al PSD, a anuntat, duminica seara, ca nu mai doreste sa fie candidatul formatiunii la alegerile prezidentiale din toamna, astfel ca se retrage din cursa interna,. continuă pe B1

Eugen Teodorovici a anuntat ca se retrage din cursa interna pentru prezidentiale

Eugen Teodorovici si-a anuntat duminica retragerea sa din cursa interna pentru alegerea candidatului PSD la prezidentiale, scrie Mediafax.

Partidul ADER si-a lansat candidatul in cursa pentru Cotroceni

Partidul Ader la Democratie, Educatie si Reconstructie ADER) si-a lansat, astazi, la Teatrul National, candidatul pentru alegerile prezidentiale. Presedintele formatiunii, Neculai Ontanu, a anuntat ca Andrei Stoican va fi cel care va candida in cursa pentru Cotroceni din partea formatiunii politice.

Impozit de 90% pentru pensiile speciale! Cum arata documentul PSD care taie din banii pentru indemnizatii de lux

Se anunta schimbari pentru pensiile de lux. Acestea ar putea fi impozitate cu nu mai putin de 90%. Cum arata documentul PSD care taie din banii marilor pedanti? Impozit de 90% pentru pensiile speciale Un proiect de act normativ inregistrat deja la Senat propune impozitarea pensiilor mari, nu doar a celor speciale, cu 90% peste .

,,Nasul intra in cursa pentru Cotroceni : ,,ii voi pedepsi pe toti

Realizatorul de televiziune de la Nasul TV, Radu Moraru, a anuntat ca intra in cursa pentru alegeri.

SOC LA ANTENA! Se retrage din TELEVIZIUNE! Incredibil ce se va intampla cu MATINALUL

Schimbare bomba in televiziune! Asistenta Zizika de la Star Matinal se retrage pentru o perioada deoarece in doar cateva luni va deveni mama pentru prima oara.

Cambodgia va trimite inapoi 1.600 de tone de deseuri din plastic catre Canada si SUA: Cambodgia nu este un cos de gunoi

Cambodgia va trimite 1. 600 tone de deseuri din plastic inapoi in SUA si Canada, potrivit declaratiilor de miercuri ale unui oficial, alaturandu-se celorlalte state asiatice care refuza sa accepte transporturile de gunoi din tarile vestice, scrie Aljazeera.

Panica intr-un avion care pleca din Moscova. Cabina aeronavei s-a umplut de fum; opt persoane au fost ranite

Opt pasageri au fost raniti in timpul evacuarii de urgenta din cauza fumului care a umplut cabina unui avion Boeing-747, care urma sa plece vineri devreme de la Moscova spre Erevan capital Armeniei), de pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )