Libnet.ro
UNICEF

13:15

Eugen Teodorovici apara terasele construite ilegal pe litoral: Un amendament al fostului ministru de Finante legalizeaza terasele fara autorizatie de la malul marii (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Teodorovici apara terasele construite ilegal pe litoral: Un amendament al fostului ministru de Finante legalizeaza terasele fara autorizatie de la malul marii (VIDEO)

Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru de Finante si aspirant la presedintia PSD, ia apararea teraselor ilegale de pe litoral. Avand parteneri de afaceri oameni direct interesati in activitatea teraselor fara. continuă pe B1

Cum vrea Eugen Teodorovici sa salveze de la demolare toate terasele construite ilegal pe litoralul Marii Negre

Eugen Teodorovici, fost ministru al Finantelor in guvernul Dancila si un influent politician in Dobrogea, a depus un amendament prin care toate terasele construite ilegal pe litoralul Marii Negre pot scapa de la demolare. Amendamentul a fost votat deja.

Eugen Teodorovici: Actuala conducere e dezastruoasa pentru tara. De aceea, nu pot fi de acord cu ideea ca PSD sa ramana in opozitie

Eugen Teodorovici sustine ca, pe plan economic, e un liberal convins, insa daca e vorba de masurile destinate cetatenilor, e mereu un socialist adevarat.

Eugen Teodorovici, atac la Guvernul Orban: Piata auto e puternic afectata. Guvernul face ceea ce face pentru intreaga tara: NIMIC!

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finantelor, a subliniat cat de important este sa fie facut un pact economic de sprijinire si relansare a industriilor reprezentative din Romania, pentru a ajuta economia tarii sa isi revina dupa pandemia de coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )