Libnet.ro
UNICEF

14:00

Eugen Teodorovici: Cresterea alocatiilor va fi discutata cu FMI si CE, in iunie. Si pentru anul viitor vom gasi aceste resurse

B1 B1,
Eugen Teodorovici: Cresterea alocatiilor va fi discutata cu FMI si CE, in iunie. Si pentru anul viitor vom gasi aceste resurse

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, ca dublarea alocatiilor pentru copii si resursele necesare pentru aplicarea acestei masuri vor fi pe lista subiectelor dezbatute cu reprezentantii. continuă pe B1

Cresterea alocatiilor va fi discutata cu FMI si CE, anunta Teodorovici

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, la Romania TV, ca dublarea alocatiilor pentru copii si resursele necesare pentru aplicarea acestei masuri vor fi discutate, in iunie, cu reprezentantii Fondului Monetar International si ai Comisiei Europene.

Eugen Teodorovici: Sunt convins ca efectele reducerii TVA la alimente se vor simti incepand de luni

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat vineri ca este de parere ca efectele reducerii TVA la alimente se vor simti incepand de luni, 1 iunie, ziua in care intra in vigoare aceasta masura,.

Eugen Teodorovici: Reclasificarea activitatilor independente in dependente, dupa ce avem criterii clare

Ministerul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, ca, pana se vor clarifica criteriile si modul in care reclasifacere a profesilor libere, prevederea care impiedica reconsiderarea.

Teodorovici: Discutiile cu reprezentantii FMI si CE vor continua in perioada 19-30 iunie

Discutiile Guvernului cu reprezentantii Fondului Monetar International FMI) si ai Comisiei Europene vor continua in perioada 19-30 iunie, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, care spera sa se reia acordul la finalul acestora, astfel incat sa poata fi incheiat cu succes in septembrie.

Teodorovici: Vom discuta cu FMI si CE intre 19-30 iunie si speram ca acordul sa fie din nou in curs

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat ca discutiile dintre Guvern si reprezentantii Fondului Monetar International si ai Comisiei Europene vor continua si in perioada 16-30 iunie, sperandu-se la.

Portile deschise la Camera Deputatilor de 1 iunie, pentru copii

Camera Deputatilor isi va deschide portile, luni, 1 iunie, incepand cu ora 10. 00, pentru copiii care vor dori sa viziteze institutia, acestia putand sa vada si sala in care se desfasoara sedintele de plen ale Parlamentului, dar si cabinetul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2902 seconds )