Libnet.ro
UNICEF

23:30

Eugen Teodorovici critica rectificarea bugetara prezentata de Guvern: Total dispret fata profesori, pensionari, copii

Adevărul Adevărul,
Eugen Teodorovici critica rectificarea bugetara prezentata de Guvern: Total dispret fata profesori, pensionari, copii

Fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici a criticat vineri rectificarea bugetara prezentata de Guvern, despre care spune ca a fost facuta in batjocura. Acesta adauga ca rectificarea este in total dispret fata de romani si noteaza ca dobanzile de la imprumuturi au depasit orice asteptari. continuă pe Adevărul

CIOLACU, DESPRE RECTIFICAREA BUGETARA: Nu rezolva niciuna dintre marile probleme ale tarii. E facuta in bataie de joc si in dispretul realitatii.

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat ca rectificarea bugetara propusa de Guvernul PNL nu rezolva problemele majore ale Romaniei si este facuta in bataie de joc. Presedintele Camerei Deputatilor a oferit asigurari asupra faptului ca Parlamentul va corecta aceasta rectificare bugetara cand va ajunge pe traseul legislativ, conform news. ro.

FLORIN CITU, DATE DIN RECTIFICAREA BUGETARA: Economia se va contracta cu 3,8% in acest an

Contractia economica estimata de Comisia Nationala de Strategie si Prognoza in rectificarea bugetara este de 3,8% pentru acest an, dublu fata de estimarea din rectificarea anterioara, de urgenta.

RECTIFICAREA BUGETARA SE LASA ASTEPTATA Majorarea pensiilor, alocatiilor si salariilor profesorilor - batai pentru Guvernul Orban

Proiectul ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara nu este inca gata, conform declaratiei presedintelui Klaus Iohannis, in timpul conferintei de presa, pe care a sustinut-o ieri.

Marcel Ciolacu: Rectificarea bugetara e facuta in bataie de joc si nu rezolva niciuna din marile probleme. O vom corecta in Parlament

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca rectificarea bugetara anuntata de Guvernul Orban este facuta in bataie de joc si ca Parlamentul va avea grija sa.

Ciolacu, despre rectificarea bugetara: E facuta in bataie de joc si in dispretul realitatii. O vom corecta in Parlament

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat ca rectificarea bugetara propusa de Guvernul PNL nu rezolva problemele majore ale Romaniei si este facuta in bataie de joc. Presedintele Camerei Deputatilor a oferit asigurari asupra faptului ca Parlamentul va corecta aceasta rectificare bugetara cand va ajunge pe traseul legislativ.

Bugetul Ministerului Educatiei si Cercetarii, suplimentat cu 551,4 milioane de lei la rectificarea bugetara

Executivul a aprobat, in sedinta de vineri, Ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara, in urma careia Ministerului Educatiei si Cercetarii i-a fost alocata suma de 551,4 milioane de lei. Banii sunt destinati, cu prioritate, achizitiei de echipamente electronice pentru elevi si cadre didactice, in vederea participarii la activitati de e-learning, precum si pentru lucrari de executie si proiectare a 59 de gradinite.

Rectificarea bugetara: Scad fondurile pentru pensii, cresc cele pentru somaj. Urmeaza concedieri si scaderea salariului mediu

Rectificarea bugetara publicata joi noaptea pe sitre-ul Ministerului de Finante prevede o serie de modificari privind bugetul asigurarilor sociale de stat, care cuprinde atat fondurile pentru pensiile publice, cat si cele pentru somaj. Proiectul va fi aprobat in sedinta Guvernului de vineri seara.

Guvernul va aproba o Ordonanta de Urgenta care sa puna in practica rectificarea bugetara

Guvernul Orban va aproba o Ordonanta de Urgenta care va pune in aplicare rectificarea bugetara, a an.

Rectificarea bugetara, pe masa Guvernului. in sedinta de vineri ar putea fi adoptate masuri si pentru noul an scolar

Guvernul Orban s-a reunit in sedinta, vineri, la Palatul Victoria, si ar putea adopta proiectul de rectificare bugetara, dar si alte propuneri de acte normative, dintre care o serie vizeaza desfasurarea noului.

Cum arata proiectul privind rectificarea bugetara. Ce institutii primesc bani in plus

Veniturile bugetului de stat pe anul 2020 se diminueaza cu suma de 289,4 milioane lei, in timp ce cheltuielile bugetului de stat pe anul 2020 se majoreaza cu suma de 24,416 miliarde lei, arata nota de fundamentare a proiectului de Ordonanta de urgenta a Guvernului cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2020, publicat joi noapte de Ministerul de Finante.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )