Libnet.ro
UNICEF

17:45

Guvernul va aproba o Ordonanta de Urgenta care sa puna in practica rectificarea bugetara

România Liberă România Liberă,
Guvernul va aproba o Ordonanta de Urgenta care sa puna in practica rectificarea bugetara

Guvernul Orban va aproba o Ordonanta de Urgenta care va pune in aplicare rectificarea bugetara, a an. continuă pe România Liberă

FLORIN CITU: Guvernul va aproba maine o Ordonanta de Urgenta care va permite punerea in aplicare a rectificarii bugetare

Guvernul va aproba maine o Ordonanta de Urgenta care va aduce unele modificari necesare pentru a pune in aplicare rectificarea bugetara, a declarat, astazi, ministrul Finantelor, Florin Citu.

Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta pentru invatamantul online in anul scolar 2020-2021

Guvernul are in pregatire o ordonanta de urgenta privind invatamantul online pentru anul scolar si universitar 2020-2021, precum si un proiect de lege necesar pentru prezenta fizica la cursuri, care sa permita descentralizarea deciziei la nivelul unitatilor de invatamant, Inspectoratelor scolare si Directiilor de sanatate publica, a anuntat, marti, ministrul Educatiei, Monica Anisie.

Monica Anisie anunta ca exista in pregatire o ordonanta de urgenta care reglementeaza invatamantul online

Ministrul Educatiei Monica Anisie a declarat marti, la sedinta comisiei pentru invatamant a Senatului, ca este in pregatire o ordonanta de urgenta care va reglementa invatamantul online, precum si un proiect care vizeaza modificarea Legii 552020 privind prezenta fizica la cursuri, in sensul in care sa permita descentralizarea deciziei la nivelul scolilor, inspectoratelor scolare si directiilor de sanatate publica, conform news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )