Libnet.ro
UNICEF

00:07

Eugen Teodorovici, despre Viorica Dancila: Este o persoana simpla, fara orgolii ieftine

B1 B1,
Eugen Teodorovici, despre Viorica Dancila: Este o persoana simpla, fara orgolii ieftine

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici sustine ca premierul Viorica Dancila este o persoana simpla si fara orgolii ieftine care induce lucrul in echipa la nivel de guvern, informeaza Digi. continuă pe B1

Ce spune Adrian Nastase despre Viorica Dancila

Adrian Nastase a evaluat profilul premierului Viorica Dancila si a explicat cum trebuie sa fie seful unui guvern. Doamna Viorica Dancila mi se pare o persoana extrem de calma, linistita. Nu vreau sa.

Victor Ponta o ironizeaza pe Viorica Dancila: Este dusa aproape cu forta in vizite externe unde se umple de ridicol

Fostul premier Victor Ponta a comentat, joi, gafele actulului sef al Guvernului, Viorica Vasilica Dancila. Doamna Dancila, ca persoana, este, categoric, cel mai slab pregatit premier din ultimii 28 de ani, iar.

Victor Ponta: Ruperea coalitiei PSD-ALDE ar fi n beneficiul Romniei / Despre Viorica Dancila: Este dusa aproape cu forta n vizite externe unde se umple de ridicol

Victor Ponta considera posibil un scenariu in care alianta PSD-ALDE se va rupe, considerand ca o astfel de evolutie ar fi in beneficiul democratiei si al Romaniei.

Ministrul Finantelor, ntrebat cum este ca premier Viorica Dancila: Este o persoana simpla, n sensul bun al cuvntului

Premierul Viorica Dancila este o persoana simpla si fara orgolii, a afirmat joi seara, la Antena 3, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, intrebat cum este ca prim-ministru Viorica Dancila, relateaza News. ro.

Este prematur sa discutam diferite scenarii

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, ca numai dupa o analiza si o discutie pe toate posibilele scenarii se va putea ajunge la o concluzie cu privire la modul in care vor fi gestionati banii contribuabililor la Pilonul I si II de pensii, mentionand ca un nou concept in acest sens ar putea fi prezentat la finalul lunii iunie, inceputul lui iulie, informeaza Agerpres.

Este exclus sa imi dau demisia

Premierul Viorica Dancila a declarat ca plangerea penala pentru inalta tradare depusa impotriva sa de liderul PNL, Ludovic Orban, reprezinta un act deplasat si s-a declarat convinsa ca procurorii vor gasi drept ridicola aceasta sesizare, care este rupta de realitate, informeaza News. ro.

Eugen Teodorovici, ultimele informatii despre Pilonul II de pensii

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a venit cu ultimele informatii despre Pilonul II de pensii. Acesta sustine ca este prematur sa se vorbeasca acum inainte de a se face o analiza. Toti cei cu care.

Eugen Teodorovici vorbeste despre o crestere a costului de finantare a statului, dar o pune pe seama declaratiilor politice fara temei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat joi ca statul s-a confruntat in unele situatii cu costuri foarte mari la atragerea de bani de pe piata, dar pune acest lucru strict pe seama declaratiilor politice facute fara temei.

Teodorovici, despre suspendarea contributiilor la Pilonul II: E prematur sa discutam. Nu are nimeni nicio intentie de a face ceva pe ascuns

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, ca este prematura o discutie cu privire la suspendarea contributiilor la Pilonul II de pensii inainte de o analiza. El sustine ca nimeni nu are intentia de a face ceva pe ascuns, afirmand ca Guvernul nu face decat sa actioneze pentru binele romanilor, fie ca este vorba de pensii sau de salarii.

Viorica Dancila, noi precizari despre Pilonul II de pensii: Nu se desfiinteaza, dar vom face o analiza (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat luni seara ca nu se va renunta la Pilonul II de pensii, dar ca vor fi facute analize daca acesta va fi optional sau nu. Este o propunere a Comisie Nationale de.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )