Libnet.ro
UNICEF

17:00

Victor Ponta: Ruperea coalitiei PSD-ALDE ar fi n beneficiul Romniei / Despre Viorica Dancila: Este dusa aproape cu forta n vizite externe unde se umple de ridicol

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Ruperea coalitiei PSD-ALDE ar fi n beneficiul Romniei / Despre Viorica Dancila: Este dusa aproape cu forta n vizite externe unde se umple de ridicol

Victor Ponta considera posibil un scenariu in care alianta PSD-ALDE se va rupe, considerand ca o astfel de evolutie ar fi in beneficiul democratiei si al Romaniei. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Ruperea coalitiei PSD-ALDE ar fi in beneficiul Romaniei. Sper sa se si intample

Fostul premier Victor Ponta nu exclude posibilitatea ruperii coalitiei PSD-ALDE precizand ca daca acest lucru s-ar intampla ar fi spre binele Romaniei. De altfel, in ultima vreme au aparut zvonuri in.

inca doi parlamentari PSD trec in tabara lui Victor Ponta: Unul dintre ei a fost ministru

Inca doi parlamentari PSD trec la partidul Pro Romania, fondat de Victor Ponta si Daniel Constantin. Este vorba despre Mircea-Titus Dobre si Gabriela Podasca, informeaza Stiripesurse. ro. Dobre a fost.

Planul incendiar pentru ruperea PSD! Victor Ponta si Gabriel Oprea, intalnire de taina

Victor Ponta si Gabriel Oprea, intalnire de taina pentru dinamitarea coalitii de guvernare! Fostul prim-ministru si fostul lider UNPR au luat masa impreuna la un restaurant aflat la marginea Capitalei, scriu.

Victor Ponta, nou atac la adresa Guvernului: Dancila, ca persoana, este, categoric, cel mai slab pregatit premier din ultimii 28 de ani

Fostul prim-ministru Victor Ponta a declarat joi, la RFI, ca in PSD exista o nemultumire uriasa legata de modul in care Liviu Dragnea conduce acest partid si nu exclude posibilitatea ruperii coalitiei.

Victor Ponta, dezvaluire SCANDALOASA despre Pilonul II: Propunerea de a lua banii de la pensii mi-a fost facuta si mie. A cui a fost ideea

Fostul premier Victor Ponta face o dezvaluire incendiara in scandalul legat de Pilonul II de pensii. El sustine ca atunci cand era prim-ministru i-a fost facuta propunerea de a lua banii din Pilonul II de.

Noi dezvaluiri de la intalnirea lui Victor Ponta cu Gabriel Oprea

Apar noi dezvaluiri despre intalnirea dintre fostul premier Victor Ponta si Gabriel Oprea. intalnire a avut loc la un restaurant de la marginea Capitalei, iar fotografia cu cei doi a fost publicata de.

Victor Ponta, dupa achitarea lui Tariceanu: Ce se intampla cu cei care acuza fara probe?

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa decizia Instantei Supreme de achitare a presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in dosarul in care acesta este acuzat de marturie mincinoasa. Ponta,.

inca un PSD-ist trece in tabara lui Victor Ponta: A semnat adeziunea

Victor Ponta ii mai fura un om lui Liviu Dragnea. Deputata PSD de Braila Marilena Meirosu a semnat cu adeziunea la Pro Romania. Saptamana aceasta s-au mai alaturat particului lui Victor Ponta si.

Victor Ponta anunta in ce moment va ajunge Liviu Dragnea la inchisoare

Victor Ponta sustine ca Liviu Dragna va ajunge la inchisoare imediat ce nu va mai fi presedintele PSD. Stie ca in momentul in care va iesi din sediul PSD, i se va deschide usa inchisorii. Folosest.

Victor Ponta o ironizeaza pe Viorica Dancila: Este dusa aproape cu forta in vizite externe unde se umple de ridicol

Fostul premier Victor Ponta a comentat, joi, gafele actulului sef al Guvernului, Viorica Vasilica Dancila. Doamna Dancila, ca persoana, este, categoric, cel mai slab pregatit premier din ultimii 28 de ani, iar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )