Libnet.ro
UNICEF

20:30

Eugen Teodorovici, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: Lectii de economie sa dea cui vrea, dar deja sare calul

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: Lectii de economie sa dea cui vrea, dar deja sare calul

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa refuzul acestuia de a promulga legea bugetului. Romania pierde prin declaratiile. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, raspuns dur pentru Klaus Iohannis: Nu putem face niciun pas. Noi ne-am facut datoria

Ministrul Muncii, Marius Budai, i-a dat unraspuns dur luiKlaus Iohannis. Dupaesecul sesizarii la Curtea Constitutionale pe tema legii bugetului pe 2019, presedintele Romaniei foloseste ultima.

Viorica Dancila, raspuns pentru Klaus Iohannis: Exista sau nu motive, contesta orice la CCR

Premierul Viorica Dancila i-a raspuns lui Klaus Iohannis, intr-un interviu exclusiv pentru Mihai Gadea, la Sinteza Zilei. Citeste si: Klaus Iohannis, atac violent dupa esecul la CCR Este.

Eugen Teodorovici, dupa ce Klaus Iohannis a acuzat Guvernul ca a facut bugetul pe cifre false:Oricat ar incerca presedintele sa stopeze cresterea alocatiilor, noi vom lua aceasta masura

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit despre declaratiile facute de Klaus Iohannis, care a spus ca Guvernul ca a facut bugetul pe cifre false. Dupaesecul sesizarii la Curtea Constitutionale pe.

Eugen Teodorovici, catre Iohannis: Lectia de economie sa o dea cui vrea, dar nu cred ca-si doreste o replica din partea mea. Ce spune despre proteste

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a facut miercuri o serie declaratii critice la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa refuzul acestuia de a promulga legea bugetului.

Eugen Teodorovici, despre cei care ies in strada: Daca ii intrebi de ce protesteaza, nu stiu

Eugen Teodorovici are un mesaj pentru protestatarii din Piata Victoriei si din alte orase ale tarii. Tot sper la un dialog normal intre presedinte si Guvern, inre presedinte si.

Klaus Iohannis, atac la Guvern: Este cel mai slab guvern din istoria post-decembrista

Klaus Iohannis vine cu un atac extrem de dur la adresa Guvernului, dupaesecul sesizarii la Curtea Constitutionale pe tema legii bugetului pe 2019. Decizia de astazi a CCR demonstreaza inca o.

Eugen Teodorovici confirma ca taxa pe activele bancilor va fi modificata

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca taxa pe activele bancilor va fi modificata, mai multe variante fiind discutate cu Asociatia Romana a Bancilor. Va fi semestriala, se va plati anual.

Mesaj DUR de la Bruxelles pentru Guvernul Dancila! Comisia Europeana, punct de vedere CRITIC privind plafonarea preturilor la gaze

Comisia Europeana a transmis, joi, un mesaj dur Romaniei. Oficialii de la Bruxelles au trimis o scrisoare in care cere Guvernului de la Bucuresti sa resepcte directivele europene in ceea ce priveste plafonarea.

Cordialitati intre aliati. Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Seful Statului Major General din Canada

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul pentru decorarea generalului Jonathan H. Vance, seful Statului Major al Apararii din Canada, potrivit Agerpres. in semn de inalta apreciere pentru.

Klaus Iohannis, dupa esecul pe buget la CCR: Mesajul e simplu, faceti un buget sanatos pentru Romania!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine de la ora 14:30 , o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Anuntul Administratiei Prezidentiale apare in contextul in care miercuri, Curtea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )