Libnet.ro
UNICEF

22:45

Eugen Teodorovici, despre cei care ies in strada: Daca ii intrebi de ce protesteaza, nu stiu

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, despre cei care ies in strada: Daca ii intrebi de ce protesteaza, nu stiu

Eugen Teodorovici are un mesaj pentru protestatarii din Piata Victoriei si din alte orase ale tarii. Tot sper la un dialog normal intre presedinte si Guvern, inre presedinte si. continuă pe Antena3

Teodorovici, despre proteste: Inutile. Daca intrebi un om pe strada de ce protesteaza nu stie

Eugen Teodorovici a declarat mieruri seara la Antena 3 ca statul este slabit pe zi ce trece din cauza faptul ca nu exista dialog intre presedintele Klaus Iohannis si Guvern, Parlament, cat si a protestelor pe care ministrului Finantelor le-a catalogat ca fiind inutile, potrivit Mediafax.

Eugen Teodorovici, catre Iohannis: Lectia de economie sa o dea cui vrea, dar nu cred ca-si doreste o replica din partea mea. Ce spune despre proteste

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a facut miercuri o serie declaratii critice la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa refuzul acestuia de a promulga legea bugetului.

Eugen Teodorovici, dupa ce Klaus Iohannis a acuzat Guvernul ca a facut bugetul pe cifre false:Oricat ar incerca presedintele sa stopeze cresterea alocatiilor, noi vom lua aceasta masura

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit despre declaratiile facute de Klaus Iohannis, care a spus ca Guvernul ca a facut bugetul pe cifre false. Dupaesecul sesizarii la Curtea Constitutionale pe.

Eugen Teodorovici, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: Lectii de economie sa dea cui vrea, dar deja sare calul

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa refuzul acestuia de a promulga legea bugetului. Romania pierde prin declaratiile.

Eugen Teodorovici confirma ca taxa pe activele bancilor va fi modificata

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca taxa pe activele bancilor va fi modificata, mai multe variante fiind discutate cu Asociatia Romana a Bancilor. Va fi semestriala, se va plati anual.

Reactia BNR la intentia lui Teodorovici de a infiinta comisie parlamentara de ancheta pe tema aurului Romaniei aflat la Londra: E regretabil ca ministrul...

Banca Nationala a Romaniei reactioneaza dur dupa ce ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat ca ar trebui constituita o comisie de ancheta parlamentara care sa analizeze situatia reala.

Ce spune Administratia Bazinala de Apa Somes-Tisa despre tevile care ies din malurile lacului Colibita

Zeci de tevi care ieseau din malurile lacului Colibita au fost surprinse dupa golirea partiala a acestuia. Daca parte din localnici si activistii de mediu sustin ca apartin cabanelor din zona si au rolul de a goli in lac fosele septice, Administratia Bazinala de Apa Somes-Tisa sustine ca acestea ar fi folosite pentrru drenajul apei pluviale.

Ciolos a cedat nervos: ii ameninta cu tribunalul pe cei care fac afirmatii nefondate despre PLUS

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat miercuri, la Targu Jiu, ca ii va chema in instanta pe oamenii care fac afirmatii nefondate la adresa partidului, el punctand faptul ca, de cateva saptamani, de.

Nicusor Dan: Cei care au contestat congresul USR nu isi inchipuiau ca cererea va avea impact acum

Nicusor Dan sustine ca responsabilitatea modificarilor in Registrul partidelor politice in cazul USR nu-i apartine lui, ci acelora care au preluat conducerea partidului dupa demisia sa. De asemenea, precizeaza, Dan, intr-o postare pe Facebook, membrii USR care au contestat congresul in Care a fost ales Dan Barna presedinte sunt oameni maturi care si-au exercitat un drept constitutional in urma cu un an si jumatate, si nu isi inchipuiau ca cererea va avea impact acum.

Un nou program guvernamental pentru cei care vor sa isi ia casa

Romanii care vor sa beneficieze si de o prima de la stat de 250 de euro pe an in timp ce economisesc bani pentru locuinta vor putea accesa din nou programul guvernamental Bauspar, prin bancile pentru locuinte BC.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )