Libnet.ro
UNICEF

21:15

Eugen Teodorovici, mesaj pentru romani: Ne imprumutam pentru a asigura nevoi de finantare pe diferite zone

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, mesaj pentru romani: Ne imprumutam pentru a asigura nevoi de finantare pe diferite zone

Romania se imprumuta pentru a asigura nevoi de finantare pe diferite zone iar din punct de vedere al costurilor tara trebuie analizata comparativ cu state din aceeasi zona nu cu cele din zona euro, considera. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu, mesaj pentru romani: imi iubesc patria. Cine vrea sa mergem impreuna pe acest drum in 2019 si de aici inainte?

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a transmis un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, prin care isi arata fidelitatea fata de Romania, si totodata, intreaba in mod indirect cine il va sustine la tot.

Teodorovici: Ne imprumutam pentru a asigura nevoi de finantare pe diferite zone

Romania se imprumuta pentru a asigura nevoi de finantare pe diferite zone iar din punct de vedere al.

Eugen Teodorovici si-a pus medicii din Romania in cap. Cum a gafat in timpul unei declaratii de presa

Eugen Teodorovici a facut o serie de declaratii controversate in privinta sistemului medical din Romania. Doctorii nu-l vor ierta prea curand pentru cele afirmate in cursul zilei de miercuri. Teodorovici, gafa monumentala: in sistemul medical lipseste calitatea umana Eugen Teodorovici a declarat, in cursul zilei de miercuri, ca sistemului de sanatate din Romania ii lipseste .

EUGEN TEODOROVICI: Astazi, incheiem discutiile cu ministerele pe rectificare

ACTUALIZARE Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, ca nu sunt prevazuti bani in bugetul de anul acesta pentru referendumul de modificare a Constitutiei. ---- *ACTUALIZARE Planul de finantare de pe pietele externe s-a depasit, in sensul ca a fost deja luata finantare si pentru anul viitor, iar banii se folosesc pentru a finanta partea de deficit in ansamblul sau, a declarat, astazi, ministrul finantelor, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici a inregistrat la OSIM sloganul pentru Cotroceni

Eugen Teodorovici, presedintele executiv al PSD, a inregistrat la OSIM sloganul Insist pentru Romania. Premierul Viorica Dancila ar vrea ca Eugen Teodorovici, unul dintre oamenii sai de incredere, sa fie.

inca un pas spre candidatura. Eugen Teodorovici a inregistrat la OSIM sloganul pentru Cotroceni: Insist pentru Romania

Eugen Teodorovici, presedintele executiv al PSD, a inregistrat la OSIM sloganul Insist pentru Romania. Premierul Viorica Dancila ar vrea ca Eugen Teodorovici, unul dintre oamenii sai de incredere, sa fie candidatul PSD pentru prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul.

Eugen Teodorovici, declaratie SOC: in sistemul medical LIPSESTE CALITATEA UMANA

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri, ca in sistemul medical romanesc lipseste calitatea umana. Ce ne lipseste? Poate ne suparam daca spunem asa, direct, cred ca totusi.

Ramona Ioana Bruynseels, mesaj pentru femei: Avem datoria morala sa nu toleram discriminarea

Ramona Ioana Bruynseels, candidata Partidului Puterii Umaniste,si-a lansat oficial inscrierea in cursa pentru prezidentiale, duminica, la Sala Polivalenta. Aceasta a lansat un mesaj pentru toate femeile.

Plesoianu, mesaj pentru Iohannis: ,,Mandatul tau la Cotroceni e o anomalie

Senatorul PSD Liviu Plesoianu a reactionat, dupa ce seful statului a numit Sectia speciala pentru ma.

Liviu Plesoianu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Acum, ca te-ai remarcat iar intre doua vacante, uita de GRECO, alimenteaza la PECO si toarna-ti un PROSECCO

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a numit Sectia speciala pentru magistrati o anomalie. Liviu Plesoianu ii transmite presedintelui ca anomalia este chiar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )