Libnet.ro
UNICEF

08:30

Plesoianu, mesaj pentru Iohannis: ,,Mandatul tau la Cotroceni e o anomalie

România Liberă România Liberă,
Plesoianu, mesaj pentru Iohannis: ,,Mandatul tau la Cotroceni e o anomalie

Senatorul PSD Liviu Plesoianu a reactionat, dupa ce seful statului a numit Sectia speciala pentru ma. continuă pe România Liberă

Liviu Plesoianu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Acum, ca te-ai remarcat iar intre doua vacante, uita de GRECO, alimenteaza la PECO si toarna-ti un PROSECCO

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a numit Sectia speciala pentru magistrati o anomalie. Liviu Plesoianu ii transmite presedintelui ca anomalia este chiar.

Liviu Plesoianu, mesaj pentru romani: imi iubesc patria. Cine vrea sa mergem impreuna pe acest drum in 2019 si de aici inainte?

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a transmis un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, prin care isi arata fidelitatea fata de Romania, si totodata, intreaba in mod indirect cine il va sustine la tot.

Ramona Ioana Bruynseels, mesaj pentru femei: Avem datoria morala sa nu toleram discriminarea

Ramona Ioana Bruynseels, candidata Partidului Puterii Umaniste,si-a lansat oficial inscrierea in cursa pentru prezidentiale, duminica, la Sala Polivalenta. Aceasta a lansat un mesaj pentru toate femeile.

Eugen Teodorovici, mesaj pentru romani: Ne imprumutam pentru a asigura nevoi de finantare pe diferite zone

Romania se imprumuta pentru a asigura nevoi de finantare pe diferite zone iar din punct de vedere al costurilor tara trebuie analizata comparativ cu state din aceeasi zona nu cu cele din zona euro, considera.

Replica dura de la CSM pentru Iohannis: Jos mainile de pe Justitie, domnule presedinte!

Replica dura de la CSM pentru Klaus Iohannis. Judecatoarea Gabriela Baltag considera inacceptabila solictarea presedintelui, ca CSM sa se ralieze. Este inacceptabila solicitarea presedintelui Romaniei!.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )