Libnet.ro
UNICEF

10:31

Eugen Teodorovici, noi detalii despre declaratia unica privind plata contributiilor

B1 B1,
Eugen Teodorovici, noi detalii despre declaratia unica privind plata contributiilor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a facut despre declaratia unica privind plata contributiilor ce va fi introdusa pentru a comasa mai multe formulare ce trebuiau depuse. Astfel, aceasta va avea a. continuă pe B1

MINISTRUL FINANTELOR, anunt de ULTIM MOMENT despre Declaratia unica: Un MILION de contribuabili...

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a oferit detalii de ultim moment despre Declaratia unica si despre felul in care aceasta trebuie completata. Potrivit ministrului, Declaratia unica va.

Eugen Teodorovici, despre Declaratia Unica: Trebuie depusa pana la 15 iulie. Scutiri de pana la 10% pentru plata anticipata, facuta online

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit marti seara, intr-o emsiune la TVR 1, despre declaratia unica pentru plata contributiilor, explicand ca termenul pentru depunerea acesteia va fi 15 iulie, iar pentru plata 31 martie anul urmator. Contribuabilii vor fi incurajati sa depuna si sa plateasca online, oferindu-li-se o reducere de pana la 10% la plata anticipata.

Totul despre Declaratia unica pe care cei care obtin venituri extrasalariale trebuie sa o depuna. Care este termenul limita

Toate persoanele fizice care obtin venituri, altele decat cele de natura salariala, vor fi obligate sa depuna pana la mijlocul lunii iulie Declaratia unica.

Turcan, despre declaratia unica: Avem prima minciuna demascata a premierului Dancila

Prim-vicepresedintele Partidului National Liberal PNL), deputata Raluca Turcan, s-a declarat foarte sceptica privind aplicarea noii declaratii unice, din cauza lipsei de personal si a calificat acest formular unic drept prima minciuna demascata a premierului Viorica Dancila, informeaza news. ro.

Ministrul Finantelor, despre cum se completeaza Declaratia unica. Peste un milion de romani trebuie sa o depuna

Ministrul Finantelor, Orlando Teodorovici, a explicat in emisiunea Subiectiv cum se va completa Declaratia unica. Cele sapte declaratii se comaseaza intr-una singura si se depune la un singur termen.

Teodorovici: Din 2019, toti vor completa Declaratia Unica online, pentru ca trebuie reduse costurile

Ministrul Finantelor, Eugern Teodorovici, a declarat, duminica, la Antena 3,ca din martie 2019 toate Declaratiile Unice vor fi depuse online, pentru ca trebuie reduse costurile. De asemenea, potrivit acestuia, Directiile Finantelor Publice si primariile vor avea oameni care sa ajute contribuabilii sa completeze online aceste Declaratii Unice, platitorii vor primi acasa parolele ca sa se poata intra online sa completeze documentele. Teodorovici sustine ca va exista si o aplicatie pe telefon pentru a completa Declaratia Unica, iar pentru a incuraja oamenii sa depuna si plateasca online vor avea o bonificatie de 10%.

Tariceanu, despre retragerea proiectului privind statutul Casei Regale: Acest lucru nu inseamna... (VIDEO)

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au cerut retragerea proiectului privind reglementarea statulului juridic al Casei Regale. Seful Senatului a explicat ca nu este vorba despre retragerea proiectului, ci doar.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3239 seconds )