Libnet.ro
UNICEF

01:05

Totul despre Declaratia unica pe care cei care obtin venituri extrasalariale trebuie sa o depuna. Care este termenul limita

Adevărul Adevărul,
Totul despre Declaratia unica pe care cei care obtin venituri extrasalariale trebuie sa o depuna. Care este termenul limita

Toate persoanele fizice care obtin venituri, altele decat cele de natura salariala, vor fi obligate sa depuna pana la mijlocul lunii iulie Declaratia unica. continuă pe Adevărul

MINISTRUL FINANTELOR, anunt de ULTIM MOMENT despre Declaratia unica: Un MILION de contribuabili...

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a oferit detalii de ultim moment despre Declaratia unica si despre felul in care aceasta trebuie completata. Potrivit ministrului, Declaratia unica va.

Turcan, despre declaratia unica: Avem prima minciuna demascata a premierului Dancila

Prim-vicepresedintele Partidului National Liberal PNL), deputata Raluca Turcan, s-a declarat foarte sceptica privind aplicarea noii declaratii unice, din cauza lipsei de personal si a calificat acest formular unic drept prima minciuna demascata a premierului Viorica Dancila, informeaza news. ro.

Ministerul de Finante propune Declaratia Unica, care va comasa sapte declaratii, inclusiv Formularul 600

Ministerul de Finante pregateste simplificarea obligatiilor declarative prin depunerea unei singure declaratii, Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice.

Ministrul Finantelor, despre cum se completeaza Declaratia unica. Peste un milion de romani trebuie sa o depuna

Ministrul Finantelor, Orlando Teodorovici, a explicat in emisiunea Subiectiv cum se va completa Declaratia unica. Cele sapte declaratii se comaseaza intr-una singura si se depune la un singur termen.

Totul despre tratamentul gratuit in strainatate pentru romani. Ce formulare online trebuie solicitate si completate

Orice cetatean roman care are calitatea de asigurat poate beneficia de servicii medicale in afara tarii. Conditiile sunt reglementate printr-o serie de formulare care se obtin de la casele de asigurari de sanatate.

Teodorovici: Din 2019, toti vor completa Declaratia Unica online, pentru ca trebuie reduse costurile

Ministrul Finantelor, Eugern Teodorovici, a declarat, duminica, la Antena 3,ca din martie 2019 toate Declaratiile Unice vor fi depuse online, pentru ca trebuie reduse costurile. De asemenea, potrivit acestuia, Directiile Finantelor Publice si primariile vor avea oameni care sa ajute contribuabilii sa completeze online aceste Declaratii Unice, platitorii vor primi acasa parolele ca sa se poata intra online sa completeze documentele. Teodorovici sustine ca va exista si o aplicatie pe telefon pentru a completa Declaratia Unica, iar pentru a incuraja oamenii sa depuna si plateasca online vor avea o bonificatie de 10%.

Din 2019, Declaratia unica de plata se depune online. Ce pasi trebuie urmati

Declaratia unica de plata se va depune anul viitor, pana la 31 martie, doar in format electronic, accesand Spatiul Public Virtual al ANAF. Va prezentam, punctual, pasii care trebuie urmati.

Ministerul de Finante propune Declaratia Unica. Ce se intampla cu Formularul 600

Ministerul de Finante pregateste simplificarea obligatiilor declarative prin depunerea unei singure declaratii, Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele.

Biris: Multi au depus deja formularele care fac parte din Declaratia unica. Trebuie vazut care sunt masurile de tranzit

Comasarea formularelor privind veniturile din activitati independente, intr-o singura Declaratie, incepe sa starneasca reactii. Unii contribuabili, care au depus deja o parte dintre formulare, nu stiu daca acestea mai sunt valabile. Specialistii spun ca trebuie vazut ce masuri de tranzit vor lua guvernantii.

Cum poti afla, cu un singur SMS, totul despre masina second hand pe care vrei s-o cumperi

Vesti extraordinare pentru soferii din Romania! Pentru prima data in tara noastra, cei care vor sa cumpere autovehicule second hand vor putea afla prin SMS istoricul acestora. Colaborarea dintre Autoritatea de Su.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )