Libnet.ro
UNICEF

11:30

Eugen Teodorovici, noi detalii despre gratuitatile studentilor: Nu este un drept, ci o facilitate

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, noi detalii despre gratuitatile studentilor: Nu este un drept, ci o facilitate

Intrebat cum comenteaza nemultumirile studentilor fata de noile intentii ale Guvernului fata de facilitatile acordate pentru transportul pe calea ferata, ministrul Finantelor Publice a precizat ca. continuă pe Antena3

Sotia lui Mihai Constantinescu a dat noi detalii despre starea de sanatate a artistului

Sotia lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier, a facut noi declaratii despre starea de sanatate a artistului. Aceasta marturiseste ca starea de sanatate a artistului s-a imbunatatit si evolueaza in sens pozitiv. Simona, despre starea de sanatate a luui Mihai Constantinescu: Cu ajutorul lui Dumnezeu vor fi progrese Simona Secrier a oferit noi detalii despre starea .

inca o masura marca Eugen Teodorovici. Ce inseamna reducerea taxarii muncii si obligarea studentilor sa munceasa in tara

Ministrul Finantelor a vorbit, in cursul zilei de joi, in cadrul unei conferinte cu tema Situatia fortei de munca in Romania despre numeroase masuri pentru pastrarea tinerilor in tara. Eugen Teodorovici, masuri pentru relansarea economieie si pastrarea tinerilor in tara Eugen Teodorovici a vobit azi, 25 iulie, despre masurile pe care le vede pentru a .

Viorica Dancila il MUSTRA public pe Eugen Teodorovici pe tema studentilor: Nu avem cum sa facem asa ceva!

Contre intre Viorica Dancila si Eugen Teodorovici pe problema studentilor. Premierul nu este de caord cu ideea ministrului de Finante de a-i obliga pe tineri sa lucreze o perioada in tara, dupa terminarea.

Eugen Teodorovici, despre statul paralel cu mediul de business: miliardele cheltuite in administratie nu se vad in imbunatatirea serviciilor

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, le-a vorbit, astazi, oamenilor de afaceri parca din postura unui oficial care a intrat de foarte curand in administratia de stat: s-a declarat uimit de cati bani a cheltuit Romania in ultimii ani pentru.

Eugen Teodorovici ar fi incercat sa obtina leacul cubanezilor pentru cancer, pentru a sterge datoria Cubei catre Romania Florin Citu denunta negocierile cu Havana si il acuza pe ministru ca face jocul Rusiei

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, i-a propus oficial Cubei compensarea datoriei istorice fata de Romania, care se ridica la peste 700 de milioane de dolari si un miliard si jumatate de ruble.

Eugen Teodorovici vrea sa stearga datoria istorica a Cubei in schimbul vaccinului anti-cancer

Eugen Teodorovici vrea sa stearga datoria istorica a Cubei in schimbul vaccinului anti-cancer. Ministrul Finantelor i-a propus oficial vicepresedintelui cubanez compensarea datoriei fata de Romania,.

Ultimele detalii despre starea lui Eugen Neagoe. Mai continua la Dinamo?

Antenorul Eugen Neagoe se afla internat la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, sectia reanimanre, dupa ce a suferit un infarct in timpul meciului Dinamo - Craiova din etapa a 2-a de Liga 1.

DAN BARNA, DESPRE PENSIILE SPECIALE: Este o nedreptate majora

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca pensiile speciale reprezinta o nedreptate majora fata de ceilalti cetateni, acestea nefiind un lucru meritat. Acesta explica faptul ca USR nu va taia pensiile si salariile daca ajunge la guvernare - asa cum speculeaza partidele de la putere, dar afirma ca Romania nu este o tara saraca, este o tara in care se fura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )