Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila il MUSTRA public pe Eugen Teodorovici pe tema studentilor: Nu avem cum sa facem asa ceva!

B1 B1,
Viorica Dancila il MUSTRA public pe Eugen Teodorovici pe tema studentilor: Nu avem cum sa facem asa ceva!

Contre intre Viorica Dancila si Eugen Teodorovici pe problema studentilor. Premierul nu este de caord cu ideea ministrului de Finante de a-i obliga pe tineri sa lucreze o perioada in tara, dupa terminarea. continuă pe B1

inca o masura marca Eugen Teodorovici. Ce inseamna reducerea taxarii muncii si obligarea studentilor sa munceasa in tara

Ministrul Finantelor a vorbit, in cursul zilei de joi, in cadrul unei conferinte cu tema Situatia fortei de munca in Romania despre numeroase masuri pentru pastrarea tinerilor in tara. Eugen Teodorovici, masuri pentru relansarea economieie si pastrarea tinerilor in tara Eugen Teodorovici a vobit azi, 25 iulie, despre masurile pe care le vede pentru a .

Viorica Dancila, anunt important despre RECTIFICAREA BUGETARA: Se asteapta avizul CSAT (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, joi, ca guvernul lucreaza la rectificarea bugetara si asteapta avizul CSAT pentru a fi aprobata. Lucram la rectificarea bugetara, domnul ministru Teodorovici va da toate.

Oficial. Viorica Dancila este candidatul PSD in cursa pentru Cotroceni: Este un vot care ma onoreaza. Am incredere in mine si in colegii mei Ea a anuntat sanctiuni pentru social-democratii care critica partidul sau pe ea in public

Premierul Viorica Dancila a fost validata, marti, si de Comitetul Executiv al PSD candidat al partidului la alegerile prezidentiale din toamna, dupa ce obtinuse un prim vot in Biroul Permanent National. Decizia finala de validare a candidatului va fi luata la congresul PSD din 3 august. Viorica Dancila a spus, la finalul sedintelor partidului, ca ea crede ca are sanse in fata lui Klaus Iohannis, ca are incredere in ea si in colegii sai si ca cetatenii pot avea incredere ca este timpul unui presedinte al Romaniei femeie. De asemenea, Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii care vor critica in spatiul public partidul sau pe ea, in calitate de candidat PSD la prezidentiale, vor fi sanctionati, sustinand ca orice pas gresit va fi decontat de partid.

Viorica Dancila, intalnire cu Tariceanu si Ponta pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul PSD

Luni, cu o zi inainte ca PSD sa-si stabileasca in Biroul Politic candidatul la prezidentiale, premierul Viorica Dancila se va intalni cu Victor Ponta si cu Calin Popescu Tariceanu pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul partidului. Aceasta, in conditiile in care ALDE a anuntat ca ar vrea si el propriul candidat, pe Tariceanu, iar Pro Romania ar merge pe mana Gabrielei Firea. intre timp, in PSD se ascut cutitele, Viorica Dancila si Gabriela Firea atacandu-se reciproc pe tema candidaturii la Cotroceni.

Eugen Teodorovici ar fi incercat sa obtina leacul cubanezilor pentru cancer, pentru a sterge datoria Cubei catre Romania Florin Citu denunta negocierile cu Havana si il acuza pe ministru ca face jocul Rusiei

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, i-a propus oficial Cubei compensarea datoriei istorice fata de Romania, care se ridica la peste 700 de milioane de dolari si un miliard si jumatate de ruble.

Eugen Teodorovici, despre statul paralel cu mediul de business: miliardele cheltuite in administratie nu se vad in imbunatatirea serviciilor

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, le-a vorbit, astazi, oamenilor de afaceri parca din postura unui oficial care a intrat de foarte curand in administratia de stat: s-a declarat uimit de cati bani a cheltuit Romania in ultimii ani pentru.

Eugen Teodorovici vrea sa stearga datoria istorica a Cubei in schimbul vaccinului anti-cancer

Eugen Teodorovici vrea sa stearga datoria istorica a Cubei in schimbul vaccinului anti-cancer. Ministrul Finantelor i-a propus oficial vicepresedintelui cubanez compensarea datoriei fata de Romania,.

Klaus Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2019, numeroase decrete. Printre altele, Klaus Iohannis a acceptat si ministrii propusi de Viorica Dancila. Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila Presedintele Romaniei a semnat azi, 24 iulie, decretele prin care a numit ministrii propusi de premierul tarii in cadrul ministerelor de .

Cine este Viorica Dancila si ce traseu politic a avut. in 2009, a fost batuta in plina strada

Vasilica-Viorica Dancila, 55 de ani, vine din Rosiorii de Vede si fost desemnata premier in luna ianuarie a anului 2018. in noiembrie 2019 va candida pentru functia de presedinte al Romaniei. Iata parcursul sau si detalii despre episodul din 2009 in care a fost batuta in plina strada. Cine este Viorica Dancila si ce traseu .

Denise Rifai de la Realitatea TV o ironizeaza pe Viorica Dancila. Cum a aparut in direct

Moderatoarea emisiunii Legile puterii a ironizat-o pe Viorica Dancila. Denise Rifai a trecut si la fapte! Aceasta si-a accesorizat esarfa de pe cap cu o brosa. Denise Rifai, ironii in direct la adresa Vioricai Dancila Denise Rifai, moderatoarea de la emisiunea Legile Puterii, de la Realitatea TV, a ironizat-o in direct pe Viorica Dancila. Aparitia .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )