Libnet.ro
UNICEF

14:15

Eugen Teodorovici propune pachete de servicii medicale diferentiate n functie de contributia la asigurarile de sanatate

Hotnews Hotnews,
 Eugen Teodorovici propune pachete de servicii medicale diferentiate n functie de contributia la asigurarile de sanatate

Pachete de servicii medicale diferentiate in functie de contributia la asigurarile de sanatate - este o propunere lansata vineri de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. in functie de cat platesti pe CASS, sa ai facute mai multe variante, pachetul 1, pachet de baza, ai un alt venit la care se plateste CASS, deci implicit o contributie mai mare, atunci ai al doilea pachet, cu alt tip de servicii, asta cred ca e sistemul logic, a afirmat vineri Eugen Teodorovici, potrivit Digi 24. continuă pe Hotnews

Eugen Teodorovici isi doreste acces la serviciile medicale publice in functie de plata CASS

Servicii publice de sanatate in functie de plata CASS, aceasta este propunerea ministrului de finante, social-democratul Eugen Teodorovici. El spune ca este normal sa existe pachete de servicii diferentiate in functie de cat cotizeaza fiecare la.

Propunere HALUCINANTA a lui Teodorovici: Acces la serviciile medicale publice in functie de plata CASS

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, ca accesul la serviciile medicale publice ar trebui sa fie facut in functie de plata CASS. in functie de cat platesti pe CASS, sa ai facute.

Eugen Teodorovici anunta o surpriza placuta privind Pilonul II de pensii

Ministrul finantelor publice, Eugen Teodorovici, a anuntat ca, pana la finalul acestui an, va fi anuntata o surpriza placuta in ceea ce priveste Pilonul II de pensii. Nu va taia nimeni Pilonul.

Eugen Teodorovici: Pna la finalul 2018 va fi anuntata o surpriza placuta legata de Pilonul II

Ministrul finantelor publice, Eugen Teodorovici, a anuntat miercuri seara, intr-o emisiune la Digi24, ca pana la finalul acestui an va fi anuntata o surpriza placuta in ceea ce priveste Pilonul II de pensii.

Eugen Teodorovici spune ca din conflictul dintre Gabriela Firea si Liviu Dragnea pierde tara si ca cei doi au obligatia sa-si rezolve problemele in partid

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca divergentele dintre Gabriela Firea si Liviu Dragnea ar fi trebuite transat in interiorul partidului si ca cei doi au obligatia sa rezolve acest conflict in partid, el afirmand ca, in opinia sa, tara pierde din cauza acestui conflict.

Benzina si motorina s-ar putea ieftini. Anuntul facut de Eugen Teodorovici

Ministerul Finantelor va realiza o analiza si, pana la finele acestui an, va face o propunere la nivelul Guvernului referitoare la supraacciza pe carburanti, a declarat marti ministrul Finantelor Publice, Eugen.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )