Libnet.ro
UNICEF

05:30

Eugen Teodorovici, replica dura pentru Klaus Iohannis: Sa se pozitioneze fata de ceea ce se intampla in justitie

B1 B1,
Eugen Teodorovici, replica dura pentru Klaus Iohannis: Sa se pozitioneze fata de ceea ce se intampla in justitie

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici i-a dat o replica dura presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului le-a cerut guvernantilor sa spuna clar daca exista bani pentru plata pensiilor si salariilor. continuă pe B1

Teodorovici, replica dura la adresa Presedintelui: Pana nu primesc raspunsuri legate de problemele din Justitie, nu pot discuta despre altceva. Pensiile si salariile sunt atributul Guvernului

Eugen Teodorovici a adresat o replica foarte dura la adresa Presedintelui. Ministrul de Finante a declarat ca nu va raspunde la nicio intrebare adresata de Klaus Iohannis pana acesta nu lamureste probelmele.

Teodorovici, replica pentru Iohannis: Nu este niciun fel de pericol pentru pensii si salarii in acest an

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a dat asigurari ca nu exista niciun pericol in ceea ce priveste plata pensiilor si a salariilor. Pentru acest an, toate platile se regasesc in buget. Nu este.

Teodorovici, replica pentru Iohannis: Nu este niciun fel de pericol pentru pensii si salarii in acest an

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici da din nou asigurari ca nu exista niciun pericol in ceea ce priveste plata pensiilor si a salariilor. Pentru acest an, toate platile se regasesc in buget. Nu.

Klaus Iohannis, replica dura in scandalul pensiilor: Ce aveti de gand cu Pilonul II? Mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, marti, un nou atac la adresa actualei guvenari. El a vorbit,intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, despre doua teme importante: fondurile.

Rovana Plumb, o noua replica dupa criticile lui Klaus Iohannis: Este un demers electoral

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a calificat drept un demers electoral nemultumirile exprimate in spatiul public de presedintele Klaus iohannis cu privire la absorbtia fondurilor europene de.

Viorica Dancila ii RASPUNDE lui Klaus Iohannis: Avem intotdeauna...

Premierul Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a intrebat public Guvernul daca mai are bani de pensii si salarii. Bani de pensii si salarii vom avea.

Eugen Teodorovici ne ameninta cu o noua REVOLUTIE. Cum vrea guvernul sa schimbe modul in care se deruleaza achizitiile publice

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, anunta o noua revolutie. Dupa cea fiscala, care a aruncat in aer tot mediul economic, guvernul intentioneaza acum sa schimbe modul in care se deruleaza.

Eugen Teodorovici raspunde criticilor Comisiei Europene: Sunt declaratii care au scopul de a destabiliza si de a crea dezavantaje Romaniei

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a lansat un atac fara precedent la adresa Comisiei Europene, mai exact la adresa Colegiului Comisarilor Europeni, dupa ce forul comunitar a adus critici extrem de.

Eugen Teodorovici, ultimele informatii despre Pilonul II de pensii

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a venit cu ultimele informatii despre Pilonul II de pensii. Acesta sustine ca este prematur sa se vorbeasca acum inainte de a se face o analiza. Toti cei cu care.

Vicepremierul Paul Stanescu: Klaus Iohannis cred ca e dezinformat. Bani de pensii sunt

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat miercuri ca presedintele Klaus Iohannis este dezinformat in privinta situatiei referitoare la Pilonul II si a dat asigurari ca sunt bani pentru pensii. Bani de.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )