Libnet.ro
UNICEF

20:00

EUGEN TEODOROVICI: Romanii au investit mai mult de 2,6 miliarde de lei in titlurile emise in programul Tezaur

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TEODOROVICI: Romanii au investit mai mult de 2,6 miliarde de lei in titlurile emise in programul Tezaur

Peste 50. 000 de romani au investit mai mult de 2,6 miliarde de lei, de la inceputul anului pana in prezent, in titlurile de stat emise in cadrul programului Tezaur, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. continuă pe Ziarul Bursa

EUGEN TEODOROVICI: Daca motiunea de cenzura trece, anul viitor nimeni nu va inchide bugetul

Bugetul de anul viitor nu va putea fi inchis fara masuri dure de austeritate, in cazul in care motiunea de cenzura va trece, iar la guvernare vor ajunge reprezentantii opozitiei, acesti netoti ai zonei economice, a spus, miercuri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, in cadrul unei conferinte organizate de DCNews.

Premierul i-a transmis presedintelui o noua propunere de interimar: Eugen Teodorovici, vicepremier pe probleme economice - surse

Premierul Viorica Dancila i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis o noua propunere de interimar in Cabinet - ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, pentru portofoliul de vicepremier pe probleme economice, au pr.

Eugen Teodorovici, replici ca la usa cortului catre Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici si presedintele Consiliului Fiscal Daniel Daianu au avut miercuri un schimb de replici aprins, in cadrul unui eveniment.

SCANDAL public intre Eugen Teodorovici si Daniel Daianu: Precedentii ministri de Finante au fost contabili Ati devenit foarte vocal de cand sunteti la Consiliul Fiscal

Scandal intre Eugen Teodorovici si Daniel Daianu, marti, la un eveniment in domeniul investitiilor. Presedintele Consiliului Fiscal si ministrul Finantelor Publice au avut un schimb dur de replici, s-au.

Americanii au cheltuit mai mult pe taxe decat pe mancare, imbracaminte si sanatate la un loc in 2018

Americanii au cheltuit in medie mai mult pe taxe in 2018 decat au facut-o pentru nevoi de baza precum mancare, imbracaminte si sanatate la un loc, potrivit Biroului pentru sondaje privind cheltuielile, al Biroului Statisticilor Muncii, relateaza CNSNews. com.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )