Libnet.ro
UNICEF

05:00

EUGEN TEODOROVICI: Un sistem mai bun de sanatate depinde fundamental de finantare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TEODOROVICI: Un sistem mai bun de sanatate depinde fundamental de finantare

Realizarea unui sistem mai bun de sanatate in tarile in curs de dezvoltare depinde fundamental de finantare, iar un rol esential le revin ministerelor de Finante, a declarat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, in cadrul reuniunii G20 de la Fukuoka, Japonia. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici: Un sistem mai bun de sanatate in tarile in curs de dezvoltare depinde fundamental de finantare

Realizarea unui sistem mai bun de sanatate in tarile in curs de dezvoltare depinde fundamental de finantare, iar un rol esential le revin ministerelor de Finante, a declarat ministrul Finantelor Publice, Eugen.

EUGEN TEODOROVICI: Este esentiala continuarea reformelor

Masurile economice adoptate de Guvernul Romaniei au continuat sa fie principalul motor al cresterii economice, astfel ca puterea de cumparare a populatiei a inregistrat un ritm aproape dublu de crestere, atingand un nivel de 12,4%, a declarat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici, de neclintit dupa intalnirea cu FMI: Economia confirma trendul cresterii robuste inregistrat in guvernarea PSD

Bombardat cu critici si avertismente privind o iminenta deraiere a economiei romanesti, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici ramane de neclintit. Economia Romaniei confirma trendul cresterii robuste inregistrat in guvernarea.

Eugen Teodorovici, despre Opozitie: in sfarsit au ocazia sa dea si ei un prim semnal de unitate, dupa o lunga perioada de campanie a urii si dezbinarii

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a adus numeroase critici la adresa Opozitiei. Indiferenta ? Ipocrizie ? Lasitate ? Teama ? Prostie ? Incompetenta ? Dispret ? Toate la un loc, dar este un cuvant mult.

Romanca ajunsa cel mai bun hairstylist al lumii in 2016. Am clienti care vin la salonul meu din SUA sau din Singopore

Declarata cel mai bun artist hairstylist al lumii in 2016, Sabou va inaugura, la Cluj,in aceasta vara, prima academie de hairstyling artistic din Romania. Academia va fi deshisa sub celebrulbrand francez Haute Coiffure Francaise, cel care da tonul coafurilor de lux in lume. La inceputul lunii mai,ea a organizat la Cluj, in premiera pentru Romania, show-ul de coafura de lux Haute Coiffure Francaise.

Novak Djokovic, dupa eliminarea de la Roland Garros: Cand joci intr-un uragan, e greu sa produci cel mai bun tenis. Cele mai proaste conditii pe care le-am intalnit

Novak Djokovic 1 ATP) a fost eliminat de Dominic Thiem 4 ATP) in semifinalele de la Roland Garros, dupa un meci perturbat de vant si ploaie. Sarbul a rabufnit la conferinta de presa, criticand conditiile de joc de la Paris, mentionand ca au fost printre cele mai proaste pe care le-a intalnit. Totusi, liderul mondial nu a pus infrangerea pe seama conditiilor, recunoscand superioritatea adversarului.

Carti pentru antreprenori: invata cum sa fii mai bun in afaceri

Fiind un antreprenor la inceput de drum, sunt o multime de lucruri pe care trebuie sa le inveti rapid, iar printre primele este faptul ca antreprenorul este omul de afaceri bun la toate, macar putin. Asa ca astazi iti recomanda cateva carti care te.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 MAI - 5 IUNIE ETF - BET Tradeville - pozitia secunda pe podiumul fondurilor de investitii

Beneficiind de un avans de 4,72%, in raport cu moneda euro, in intervalul 28 mai - 4 iunie, titlurile ETF - BET Tradeville TVBETETF) ocupa locul al doilea in clasamentul randamentelor fondurilor de investitii, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 MAI - 4 IUNIE Salt de 11,69% pentru actiunile SIF Banat - Crisana

Impulsionate indeosebi de avansul cotatiei din ultimele doua sedinte de tranzactionare ale lunii tocmai incheiate, actiunile SIF Banat - Crisana SIF1), ce au cunoscut o crestere de 11,69%, in intervalul 28 mai - 4 iunie, se situeaza pe prima pozitie in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), pentru perioada avuta in vedere.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )