Libnet.ro
UNICEF

11:30

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 MAI - 5 IUNIE ETF - BET Tradeville - pozitia secunda pe podiumul fondurilor de investitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 MAI - 5 IUNIE ETF - BET Tradeville - pozitia secunda pe podiumul fondurilor de investitii

Beneficiind de un avans de 4,72%, in raport cu moneda euro, in intervalul 28 mai - 4 iunie, titlurile ETF - BET Tradeville TVBETETF) ocupa locul al doilea in clasamentul randamentelor fondurilor de investitii, in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 MAI - 4 IUNIE Salt de 11,69% pentru actiunile SIF Banat - Crisana

Impulsionate indeosebi de avansul cotatiei din ultimele doua sedinte de tranzactionare ale lunii tocmai incheiate, actiunile SIF Banat - Crisana SIF1), ce au cunoscut o crestere de 11,69%, in intervalul 28 mai - 4 iunie, se situeaza pe prima pozitie in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), pentru perioada avuta in vedere.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 27 MAI - 3 IUNIE Aurul se apropie de maximele din februarie

James Bullard, presedinte St. Louis Federal Reserve: O reducere a ratei dobanzii de politica monetara ar putea fi justificata in curand Cotatia aurului a marcat un avans de 2,38%, in intervalul 27 mai - 3 iunie, intr-un raliu in care a depasit pragul psihologic de 1. 300 dolari/uncie, atingand, in data de 3 iunie, nivelul de 1. 325 dolari/ uncie, dupa ce in perioada 14 - 22 mai pretul metalului galben s-a retras pentru a treia oara in ultimele sase saptamani pana la pragul suport situat la aproximativ 1. 270 dolari/uncie.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 24 - 31 MAI Salt de 7,07% pentru Banca Transilvania

Cu o crestere de 7,07%, in raport cu moneda euro, in perioada 24 - 31 mai, Banca Transilvania TLV), cel mai lichid emitent de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), este performerul emitentilor care compun indicele BET, ce a marcat un avans de 3,99%, in perioada mentionata, revenind peste nivelul avut inainte de ordonanta OUG114/2018, anuntata in 18 decembrie 2018, ce a produs o prabusire a cotatiilor din piata locala.

Ducesa de Cornwall, gest devenit viral la intalnirea cu Trump: Cel mai bun moment al vizitei VIDEO

Presedintele american Donald Trump si prima-doamna Melania Trump au fost invitati la ceai, luni dupa-amiaza, la resedinta Printului Charles si a sotiei sale Camilla, in centrul Londrei, iar Ducesa de Cornwall a oferit cel mai bun moment al zilei.

Amanda Anisimova, nerabdatoare sa joace cu Simona Halep: Nu am niciun fel de presiune. Sper ca voi reusi cel mai bun tenis al meu

La doar 17 ani, Amanda Anisimova 51 WTA) este in sferturi la Roland Garros si se va duela pentru un loc in penultimul act cu Simona Halep, campioana en-titre. Americanca de origine rusa a declarat, intr-o conferinta de presa, ca este nerabdatoare sa joace impotriva numarului 3 WTA, precizand ca nu are nicio presiune si spera sa joace cel mai bun tenis al sau. Anisimova a afirmat ca s-a bucurat pentru succesul romancei de anul trecut de la Roland Garros.

Firea, despre Congresul din 29 iunie: Coincidenta sau nu, eu chiar in acea perioada voi fi in spital

Gabriela Firea a declarat, vineri, ca nu va putea fi prezenta la Congresul extraordinar al PSD organizat pe 29 iunie pentru ca se va afla in spital pentru o interventie chirurgicala, potrivit Mediafax.

Vedetele au petrecut cel mai special 1 iunie in parcul Miramagica din Herastrau

Vedete cunoscute din showbiz au petrecut weekend-ul de 1si 2 iunie, alaturi de copiii lor, in parcul Miramagica din Herastrau.

Congres PSD pe 29 iunie

Comitetul Executiv National al PSD a votat, cu majoritate, propunerea organizarii unui Congres al partidului pe 29 iunie, reuniune in cadrul careia ar urma sa fie schimbat statutul si sa fie aleasa o noua conducere, a anuntat, astazi, la finalul reuniunii, presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau.

Sedinta tensionata la CEx PSD. Tabara Dancila a castigat - va fi congres pe 29 iunie pentru alegerea conducerii

Comitetul Executiv National al PSD, reunit vineri, la sediul partidului din Baneasa, a decis organizarea unui congres pe data de 29 iunie pentru alegerea conducerii PSD, modificarea statutului partidului si modificarea programului de guvernare.

Viorica Dancila s-a impus in CEX. Congresul PSD va avea loc pe 29 iunie. Tabara adversa ameninta ca va vota motiunea de cenzura

Liderii PSD au aprobat, cu majoritate de voturi, propunerea Vioricai Dancila: Congresul PSD va avea loc pe 29 iunie. in replica, Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv. Parlamentarii controlati de Paul Stanescu, Marcel Ciolacu si Gabriela Firea ar putea vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, cu scopul de a sustine ulterior re)instalarea lui Mihai Tudose in fruntea Executivului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )