Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici, in vizita oficiala la Washington: Ministrul Finantelor se va intalni cu FMI si Bancii Mondiale

B1 B1,
Eugen Teodorovici, in vizita oficiala la Washington: Ministrul Finantelor se va intalni cu FMI si Bancii Mondiale

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, efectueaza o vizita oficiala in Statele Unite in perioada 10-15 august. Aceasta deplasare vine cu ocazia Reuniunii de Primavara a Bancii Mondiale BM) si a Fondului. continuă pe B1

Ministrul Finantelor participa la Reuniunea de primavara a FMI si a Bancii Mondiale

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, se afla la Washington, in perioada 10 - 15 aprilie, unde va participa la Reuniunea de primavara a Bancii Mondiale BM) si a Fondului Monetar International FMI).

EUGEN TEODOROVICI SI ADRIAN VASILESCU - DIALOG APRIG PE CREDITARE Ministrul Finantelor - nemultumit de politica BNR pe rezervele minime obligatorii

Vasilescu: BNR va da mai putina lichiditate in banci, pentru ca acestea sa se duca in piata monetara, la populatie si la intreprinderi, astfel incat sa adune mai mult capital de acolo, nu de la Banca Nationala Ministrul Finantelor Publice Eugen Teodorovici este nemultumit de politica de rezerve minime obligatorii impusa de Banca Nationala a Romaniei BNR). Oficialul sugereaza ca banca centrala limiteaza creditarea pe care bancile comerciale ar putea sa o faca in economia nationala. Afirmatiile lui Teodorovici au fost facute, ieri, intr-o conferinta la care a participat si Adrian Vasilescu, consultant de strategie la BNR.

Contre intre ministrul Finantelor si Banca Nationala. Teodorovici: Rezervele minime obligatorii scumpesc creditul? Nu este o conditie restrictiva a BNR?

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a criticat marti politica de rezerve minime obligatorii impusa de Banca Nationala a Romaniei bancilor, intrebandu-se daca aceasta nu scumpeste creditul. Teodorovici a avut si un schimb de replici cu reprezentantul BNR, Adrian Vasilescu.

PNL va depune astazi o noua motiune impotriva lui Eugen Teodorovici

PNL urmeaza sa depuna luni o noua motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici. Liberalii critica declaratiile ministrului, care, printre altele, preciza saptamana trecuta ca tarile europene din care pleaca multa forta de munca spre restul Uniunii Europene ar trebui sa se gandeasca la un pachet agresiv de masuri care sa aduca o solutie pentru mobilitatea selectiva, care duce la exodul creierelor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )